Úvodník

Tak, opět nastal nový měsíc a s ním plno nových změn na našem serveru. Jak už je pravidlem, každý měsíc zde přibývá další modul, který uživatelům dokáže, že jedině FantasyPlanet je……

Tak, opět nastal nový měsíc a s ním plno nových změn na našem serveru. Jak už je pravidlem, každý měsíc zde přibývá další modul, který uživatelům dokáže, že jedině FantasyPlanet je ten správný server zabývající se fantasy, sci-fi, horrorem a děním kolem toho. Tak pojďme se podívat, co zde přibylo tentokrát:

  • naprogramoval jsem modul Pohlednice. Obsahují 180 velmi pečlivě vybraných obrázku, mezi něž patří i takové pecky jako obrázky z chystaných filmů Lord Of The Rings a Zaklínač.
  • u každé recenze na knihu teď přibyla tabulka, kde můžete knihu ohodnotit vy – čtenáři. Při více než 10-ti hlasech se vaše hodnocení objeví i na titulní stránce ve formě krátké větičky: čtenáři hodnotí. Je to především služba pro vás, protože takto se rychle dovíte, je-li třeba recenzi číst, nebo ne. Záleží tedy na vás, jak pomůžete sami sobě :o)
  • další změna k lepšímu je úprava a totální vymizení položky Kalendář akcí a nahrazení položkou Co se chystá. Zde opět jako jediní v ČR přicházíme s možností zasílání informativního mailu o blížícím se vydání knihy, premiéře filmu nebo chystané dřevárně, turnaji či conu 14!!! dní předem. Stačí nám pouze napsat váš email a systém vše rozesílá sám. Můžete si dokonce vybrat, o co máte zájem – jestli pouze o knihy a cony, nebo jen o dřevárny. Vše záleží na vás. Nyní probíhají jednání s vydavateli, kteří nám budou včas dodávat informace o tom, co chystají, takže vy přesně budete vědět, kdy která kniha vyjde. Tedy jakýsi ediční plán fantasy, sci-fi a horror literatury.

    Věřím, že jste s naší prací spokojeni a výše uvedené změny se vám budou líbit. Pokud byste měli zájem, naše nabídka, že sháníme redaktory stále trvá. Záleží jen na vás. Váš šefredaktor Nero.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď