Kick-Ass jako film

Ultranásilný cynický komiks z pera Marka Millara reflektující superhrdinský mýtus přetavený do audiovizuálního média. Stylová dekonstrukce maskovaných hrdinů aneb Strážci pro generaci odkojenou MTV, YouTube a MySpace/Facebook.

Fantázia pozýva na predpremiéru filmu Kick-Ass (PR)

„Nepotrebuješ žiadne schopnosti, aby si bol superhrdina,“ hovorí hlavný hrdina nového komiksového trháku Kick-Ass, ktorého exkluzívnu slovenskú predpremiéru v spolupráci s Magicboxom pripravuje časopis Fantázia a sieť predajní Brloh. Premietanie tretieho veľkého režisérskeho počinu Mattheva Vaughna (Po krk v extáze, Hviezdny prach) špeciálne pre fanúšikov Fantázie a Brlohu sa uskutoční 26. júla 2010 o 18.15 v Bratislavskom Poluse.

“Mé knihy vznikají spíše jako filmy,” říká Kateřina Huňová

V dnešním rozhovoru se o svém knižním debutu Sladké sny vydaném nakladatelstvím Fantom Print rozpovídá česká autorka Kateřina Huňová, která se mimo jiné živí jako kreativní ředitelka reklamní agentury Zaraguza CZ a ve volném čase se věnuje cestování a nově také čtyřnohému příteli, tříměsíčnímu štěněti cavapoo, Jakeovi.

První český postapo velkofilm: Drsný spasitel

První český postapo velkofilm: Drsný spasitel

Poslední dobou se čeští filmaři drží barvitého programu… krimi k snídani, krimi k obědu, krimi k večeři a možná ještě krimi k nočnímu přepadení ledničky. Občas tuto pestrou řadu protne nějaká ta pohádka, aby se neřeklo, že jsou Češi příliš frustrovaný národ. Ale co kdyby se objevil někdo, kdo tento již celkem otravný stereotyp rozbije a přijde s něčím, co nejen není na české scéně obvyklé, ale dokonce nevídané? První postapokalyptický film v české krajině – Drsný spasitel.

Filmový bulvár

Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice.

Kick-Ass 2

Kick-Ass 2

Před třemi lety: Matthew Vaughn režíruje adaptaci komiksu Marka Millara “Kick-Ass”. Během poměrně krátké doby získává film kultovní status, nadšené přívlastky a významnou pozici mezi nejvýznamnějšími komiksovými filmy všech dob. Současnost: Pokračování v režii Jeffa Wadlowa, které by velice chtělo být takový “frikulín” jako starší sourozenec. U touhy však jeho ambice žel také končí.

Soutěž o lístky na Kick-Ass 2

Milí čtenáři, těšíte se na film Kick-Ass 2? A chtěli byste ho vidět ještě před premiérou a v kině plném komiksových nadšenců, tedy lidí vaší krevní skupiny? Díky nakladatelství Crew, které nedávno……

Výherce komiks Kick-Ass 2

Do soutěže dorazilo 128 odpovědí, a protože otázky byly letně jednoduché, všechny byly správné. Cenu obdrží vylosovaný Martin Seneši. Správné odpovědi: filmovou adaptaci bude režírovat Jeff Wadlow a česká premiéra bude……

Soutěž o komiks Kick-Ass: Nářez 2

Milí čtenáři, po delší době si zasoutěžíme o komiks! Konkrétně o skvělý akční Kick-Ass: Nářez 2, který nám věnovalo nakladatelství Crew. Koukněte na ukázky a soutěžte – vaše holuby se správnou odpovědí očekáváme……

1 2 3 6