Novoroční soutěž FP o nejkrásnější knihovnu - PRODLUŽUJEME!

Novoroční soutěž FP o nejkrásnější knihovnu – PRODLUŽUJEME!

Nový rok si už odkroutil dva týdny, a tak je nejvyšší čas odhalit pravidla naší tradiční novoroční soutěže. Vloni se bilancovalo, letos vás čeká něco méně náročného (vybrat z té spousty úžasných filmů, komiksů a knih nějaký top je vážně dřina, vyzkoušeli jsme mimo soutěž na vlastní kůži), ale jistě ještě atraktivnějšího a zábavnějšího. Vyhrát jednu z šesti báječných cen vám totiž bude moci fotka vaší domácí (nejen fantastické!) knihovničky.

Novoroční soutěž: Soutěžící knihovny podruhé

Novoroční soutěž: Soutěžící knihovny podruhé

Čekali jste dlouho, ale je to tady. Tři nejkrásnější knihovny novoroční soutěže jsme odhalili již ve vyhlašovacím článku, zde si můžete prohlédnout všechny příspěvky, které k nám během tří týdnů doputovaly. Společně s povídáním jejich majitelů jde o krásnou ukázku toho, že naši čtenáři jsou skutečně vzorní knihomolové, které na své miláčky nedají dopustit.

Vyhodnocení soutěže: Kteří čtenáři FP mají nejkrásnější knihovnu?

Vyhodnocení soutěže: Kteří čtenáři FP mají nejkrásnější knihovnu?

Novoroční soutěž měla velký úspěch. Během tří týdnů (o týden jsme na přání čtenářů prodlužovali) dorazilo 39 knihoven, jedna pěknější než druhá. Povedené bylo i povídání, které většina z vás připojila. Hodnotící boj byl lítý (o prvním, druhém i třetím místu jsme museli rozhodovat kvůli shodě bodů dvoukolově, rozestupy byly minimální), ale jelikož byl porotců lichý počet, ne nekonečný. 🙂 Kamila Procházková si na neděli připravila úvodník s komentáři a fotkami všech knihoven, ty na medailových pozicích si však můžete prohlédnout už dnes.

Soutěž o nejkrásnější knihovnu

Vyfoťte svou domácí knihovnu a vyhrajte jednu z šesti cen! Pošlete nám do 5. 2. včetně na redakce@fantasyplanet.cz fotku své domácí knihovničky (nemusí v ní být jen fantastika, samozřejmě bereme i částečně či zcela komiksové……