Reportáž z Adviku

Reportáž z Adviku

Skoro každý byl napjatý, jak nakonec dopadne Advik v „cizí“ organizaci a režii. Tentokrát se neměl odehrávat ve škole (jako tradičně), nýbrž v KC Zahrada. Na internetu už dlouho kolovala spousta pochybností, ať už o velikosti místa či slavném pravidle číslo 18. Hlavní organizátor se vyměnil a přiznejme si, že tenhle ročník byl rozhodně jiný, než ty předchozí pod Trillovým vedením.

Reportáž z Advíku 2010

Anime Dance Víkend čili Advík mě lákal od doby, co jsem začala více sledovat anime a mangu. Na con trvající od středy do pondělí jsem vyrazila v pátek brzo ráno známým žlutým autobusem. Dál byla cesta pod vedením mé pražské kamarádky, a tak jsme byly už v půl dvanácté na místě. Jako předem platící nás během minuty vpustili na místo. Při pohledu do programu jsem nestačila divit, co všechno se vejde do jedné školy – bylo to skoro jako letní FF, až na jednu věc.

Advík 2012

Advík 2012

Advik se letos opět konal v KC Zahradě na Praze 4, a to od čtvrtečního večera do neděle, 26.7. -29.7. Na této akci jsem byla naposledy asi tak před dvěmi, třemi lety ještě za starého vedení, takže jsem se těšila, až uvidím, co všechno se za tu dobu změnilo.

Advík 2012 odpočítává poslední měsíc do startu. Zapněte si pásy! (PR)

Advík 2012 odpočítává poslední měsíc do startu. Zapněte si pásy! (PR)

V odjezdové horečce na FF si už některé slabší nátury začínají zoufat, co bude s jejich životy pak. Neplačte, vaši drogovou závislost už 26. 7. – 29. července podpoří největší anime, manga, herní festival v republice – Advík. V pražském kulturním centru Zahrada vypukne už sedmý ročník a to začíná vypadat na pěknou tradici. Děsivé, že?

Conventicon: Travolta, Top 10, fantastové a Imrik! (PR)

A je to tu. Pro organizátory děsivá představa nocí beze spánku a sexu, pro fanoušky sice to samé, ale ostatní zábavy jim za to stojí. Con, tedy Conventi(C)on, již tento víkend přináší Horečku sobotní noci v rytmu grunge, Top 10 českých autorů a program pro každého, kdo se (ne)honosí titulem fan. A přijde i Tvář CC – Imrik!