Věc: Počátek

Věc: Počátek

Viděli jste Věc Johna Carpentera z roku 1982? A přemýšleli jste někdy o tom, co se vlastně událo na oné norské stanici, ze které „věc“ přišla na americkou základnu, či jaký je původ tajemného tvora, rozsah jeho schopností apod.? Pokud očekáváte některé zajímavé odpovědi od nového snímku Věc: Počátek, připravte se, že budete zklamáni.

Počátek

  • Autor:
  • Nakladatelství: Argo
  • Cena: 448 Kč
  • ISBN: 9788025723869
  • Vyšlo: 13. 2. 2018

Harvardský profesor symbologie Robert Langdon přijede do ultramoderního Guggenheimova muzea v Bilbau, aby se zde zúčastnil významného oznámení – odhalení objevu, který „navždy změní tvář vědy“. Pořadatelem společenského večera je čtyřicetiletý miliardář……

Číst více
Dobré věci není třeba měnit

Dobré věci není třeba měnit

Jedna z nejpopulárnějších českých fantasy sérií, Krvavé pohraničí, se vrací ve formě druhého vydání knihy Ploty z kostí. Od původního vydání v roce 2007 již na pultech knihkupectví přistálo mnoho dalších knih Vladimíra Šlechty, ale Brokilon správně tuší, že i přes poměrně překotný vývoj fantasy žánru má tato klasika i po letech čtenářům stále co nabídnout.

Soutěž o knihy Počátek a Reset

Milí čtenáři, léto přineslo především pro náctileté čtenáře dvě zajímavé novinky. Reset je příběhem o životě dětí, které poté, co zemřely na zvláštní virus, znovu obživly, silnější, ale i necitelnější než dřív.……

Preview: Abraham Lincoln: Lovec upírů

Preview: Abraham Lincoln: Lovec upírů

Brzy vletí do českých kin vrcholná ujetost letošního roku. Dostaví se legendární americký prezident, porcující upíry se střílející sekerou v ruce. Ano, tolik tedy k tomu, co musíme nutně očekávat a co by k celkovému náhledu na věc mělo bohatě stačit. Koupit popcorn, vypnout mozek a jde se na věc.

Preview: Počátek (PR)

Zkuste si představit, že je možné sdílet sny… sny, které jsou
tvořeny tak, že v okamžiku jejich prožívání vypadají naprosto realisticky. Ve stavu nevědomí se nabízejí k dalšímu využití ta nejhlubší a nejcennější tajemství. Toto léto bude vaše mysl místem činu….

Preview: Texaský masakr motorovou pilou – Počátek

Začínaly Hvězdné války, začínal Vymítač ďábla, začínal Batman a letos krom Jamese Bonda bude začínat i Leatherface. V prequelu Texaského masakru se dozvíme, jak se dostal ke svému životnímu koníčku a proč se tak beznadějně zamiloval do jedné motorové pily. A to v údajně nejbrutálnějším filmu tohoto roku!

1 2 3 10