Festival fantazie 2012

Festival fantazie 2012

Jmenuji se Kamila a jsem závislá. Na fantastických conech. A je to tvrdá závislost. Vyléčit se nedá, leda zmírnit. Možná, že to zprvu není poznat a tvářím se normálně, ale jsou místa, kde to rozhodně neskrývám. A jedním z nich je právě letní desetidenní akce, bez níž si mnoho lidí svoji dovolenou ani nedokáže představit. Tam se totiž my závisláci a feťáci sejdeme pro další dávku, která nám zase vrátí ten pravý pohádkový pohled na život.

Festival fantazie 2012

Festival fantazie 2012

Chuchvalce nedělní ranní mlhy se líně válí po rosou skrápěné zemi. Hodinky ukazují pět hodin ráno. Chotěboř tone v těžkém, ospalém tichu. Jen několik postav naruší nehybnost celé scenerie. Potulujeme se po okolí a mluvíme. Udržujeme se tak vzhůru, abychom neusnuli tam, kde právě stojíme. Za mnou je neutuchající smršť lidí, informací, zábavy, nadšení, radosti, potu, slz, mužů, žen, psů, zbraní, videoher, deskových her, piva a Festival fantazie. V živé paměti se mi mísí historie s přítomností do jediného slitého momentu.

Festival fantazie 2013! Jaký byl?

Festival fantazie 2013! Jaký byl?

Počet navštívených přednášek: 10. Počet odpřednášených hodin: 7. Spotřebované pití: nepočítaně. Naspaných hodin za tři dny: 7 a půl. Naučil jsem se bartitsu, zopakoval si waltz a viděl jednorožce a poníky. Chotěbořský Festival fantazie jsem prožil naplno.

Fancity 2012

Fancity 2012

Stejně jako má člověk relativní jistotu ve střídání dne a noci, může fantasta počítat minimálně s několika stálými cony, které mu dodají energii do všední reality a přinesou velkou dávku toho nejlepšího, po čem jeho srdce touží. Jednou z takových akcí je podzimní pražský festival FanCity, jenž láká hlavně na širokou škálu her a zahraniční hosty.

Pevnost 08/2012 + kniha Myšn impasybl

Pevnost 08/2012 + kniha Myšn impasybl

  • Autor:
  • Nakladatelství: Perseus
  • Cena: 125 Kč
  • ISBN: 978-80-87010-40-2
  • Vyšlo: 30. 7. 2012

Přílohou Pevnosti je samostatný román z oblíbené humoristické fantasy série „Mýtus“ – Myšn impasybl od Roberta Asprina. * Od té doby, co se démon (dimenzionální cestovatel) Aahz stal poněkud nedobrovolně učitelem a……

Číst více
Pevnost 08/2012

Pevnost 08/2012

  • Autor:
  • Nakladatelství: K4K Publishing
  • Cena: 55 Kč
  • ISBN: 1213-8215
  • Vyšlo: 30. 7. 2012

„Temný rytíř povstal“ nejen v kinech, ale i na stránkách Pevnosti. A to hned několikrát… Zdatně mu přitom sekundují mládežníci ze sitcomu „Teorie velkého třesku“, nedosti na tom, že stále hrajeme o trůny… Obsah……

Číst více
Vykroč, tas, nadechni se… Movecon 2012 (PR)

Vykroč, tas, nadechni se… Movecon 2012 (PR)

Každý hrdina ve fantastických příbězích musí dříve či později podstoupit jistý výcvik. V prostém mávání mečem, konkrétní bojové technice či koncentraci sil a mysli. Někdy však i v tanci a jiných kejklích. Na stránkách knihy či filmovém plátně je to velká legrace (zvlášť když to hrdina nezvládá tak, jak by si přál). Ale ruku na srdce, vyzkoušeli jste si to někdy? Ne? Tak teď máte jedinečnou šanci!

1 2 3