Rudovlasá: Cesta čarodějky – Petra Neomillnerová

Rudovlasá: Cesta čarodějky – Petra Neomillnerová

Rudovlasá: Cesta čarodějky. Výmluvnější název snad vymyslet nešlo. Společně se jménem Petry Neomillnerové musí snad každý, kdo byť jen letmo sleduje domácí žánrovou produkci, ihned tušit, odkud vítr vane. Ano, po několika měsících se opět setkáváme se zrzavou čarodějkou Moire i jejími přáteli. A jako obvykle to nebude žádný čajový dýchánek.

Petra Neomillnerová: Rudovlasá (ukázka z povídky Hněv řeky)

Petra Neomillnerová: Rudovlasá (ukázka z povídky Hněv řeky)

Soubor osmi povídek o dvojici čarodějů Moire a Desmondovi. Provázíme je od okamžiku seznámení, přes různé životní peripetie až po dobu, kdy se Moire stane představenou Bratrstva čarodějů.
Přitom jsme svědky proměny lehkomyslné dívky v mocnou ženu, a kromě magických bojů, intrik a dobrodružství v hořkém a často nelítostném světě se v příbězích rozvíjí také milostný vztah hlavních hrdinů. Rozverné laškování „u každého dubu“, nevěry a hádky se nevyhýbají ani čarodějným milencům a Moire i její druh jsou v tomto ohledu více než lidští.

Rudovlasá - Cesta čarodějky

Rudovlasá – Cesta čarodějky

  • Autor:
  • Nakladatelství: Epocha
  • Cena: 259 Kč
  • ISBN: 978-80-7425-146-7
  • Vyšlo: 5. 9. 2012

Kompletní kolekce povídek o Moire a Desmondovi, z nichž většina je podle vnitřní chronologie zasazena mezi první a druhý díl trilogie Písně čarodějky. * Soubor osmi povídek o dvojici čarodějů Moire a Desmondovi.……

Číst více
Psí zima Petry Neomillnerové si vysloužila dotisk, Lota je zpět

Psí zima Petry Neomillnerové si vysloužila dotisk, Lota je zpět

Každý, kdo už nějaký ten pátek sleduje pole české fantastiky, má už dávno podvědomí o tom, kdo je Petra Neomillnerová. Snad všichni již od ní četli nějakou tu povídku, recenzi, anebo alespoň článek v Pevnosti. A tomu, kdo ještě neměl tu čest se s jejím velmi osobitým stylem vyprávění špinavých fantasy příběhů setkat, přijde jistě vhod nové hardbackové vydání Psí zimy se zaklínačkou Lotou v hlavní roli.