Služebník temného boha - John Brown

Služebník temného boha – John Brown

Cizím národům se vždycky těžko věří, zvlášť když se mezi nimi pohybují lidé, kteří ovládají podivuhodnou a mocnou magii. A co víc, když vám svou magií dovedou sežrat duši. Pak je logické, že začnete zakazovat, vyhrožovat, manipulovat, šířit paniku a pořádat hony na čarodějnice. V takovém světě se žije těžko všem. Svoboda neexistuje, šíří se rasová nenávist, strach proti vám může obrátit vlastního bratra a do toho všeho se vkrádá uvědomění, že požírači duší nejsou jen dávná legenda.

Temný bůh 1 - Služebník temného boha

Temný bůh 1 – Služebník temného boha

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 369 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-349-6
  • Vyšlo: 22. 5. 2012

Život kolonistů na nově osídleném území většinou nebývá lehký, tím spíše, když se jedná o členy porobeného národa žijícího v područí vítězných kmenů. Jako by nestačil samotný boj s neznámým prostředím plným odkazů……

Číst více
Ediční plán nakladatelství Laser-books 
– leden až duben 2012 (PR)

Ediční plán nakladatelství Laser-books – leden až duben 2012 (PR)

Trochu netradičně vám přinášíme výhled do edičního plánu nakladatelství pouze na třetinu letošního roku, na druhou stranu jde o tituly, jež jsou v podstatě hotové a jejich vydání tak nestojí prakticky nic v cestě. Vzhledem k tomu, že máme konec února, některé z nich už naleznete na knižních pultech a jiné se na nich objeví co nevidět. Jak už to u Laser-books bývá, výběr je rozmanitý a každý by si měl najít to své, v letošním roce se dokonce našlo i něco pro příznivce domácí fantastiky.