Vyhodnocení Velké letní soutěže

Naše netradiční letní soutěžení se týkalo jednoho z našich projektů. Doufali jsme, že si během prázdninových putování najdete chvilku času zavzpomínat, jaká byla právě vaše Cesta k fantastice. Nabídli jsme samozřejmě více než lákavé ceny a těší nás, že dvacet sedm čtenářů se o ně rozhodlo zabojovat. Kdo zvítězil a která Cestička nás pobavila nejvíc?

Jak se s FP soutěží

Jak se s FP soutěží

Co se týče soutěží, byli jsme k vám celé tři roky opravdu štědří, však si to za vaši přízeň jednoznačně zasloužíte. 🙂 Kromě spousty malých soutěží o knížky, komiksy, filmové a jiné ceny, které na našem webu probíhají prakticky každý týden, jsme si pro vás připravili ke zvláštním příležitostem (Vánoce, léto, narozeniny FP) i několik speciálních, které u vás vždy slavily velký úspěch. Pojďme se za nimi ohlédnout.

Už nám jsou dva! Aneb 2. narozeniny obnovené Fantasy Planet

Už nám jsou dva! Aneb 2. narozeniny obnovené Fantasy Planet

Ano, přiznáváme, že jsme slavením narozenin a všech možných dalších událostí souvisejících s naším webem tak trochu posedlí. Vždy je to totiž příležitost vykročit ze stereotypu, který sice držíme pod kontrolou, občas na nás ale drápek vystrčí. Taky můžeme pořádně prohnat naše mozkové závity při vymýšlení nových projektů, připravit pro vás nějaké zajímavé soutěže a… a vůbec, proč neslavit? 🙂

Přijďte dobýt Pevnost! Pevnostcon 2010 (PR)

Knihovna Smíchov (Nám. 14. října 15, Praha) připravila na začátek roku 2010 další z malých conů – tentokrát pod názvem Pevnostcon. Již podle názvu je patrné, že ústředním tématem bude úspěšný časopis Pevnost. Přijďte tedy v pátek 8. 1. 2010 dobýt Pevnost.