Sergej Lukjaněnko: Nadchází ráno + ukázka (PR)

Sergej Lukjaněnko: Nadchází ráno + ukázka (PR)

Dobrá zpráva pro všechny čtenáře, kteří si stačili oblíbit prostředí i postavy románu Chladné břehy – ani ne po čtyřech týdnech vychází pokračování, v němž se osudy Ilmara, Marcuse a dalších hrdinů definitivně uzavřou. Sergej Lukjaněnko vás podruhé zve do svého alternativního světa, v němž právě Nadchází ráno.

Soutěž o román Chladné břehy

Milí čtenáři, Argo a Triton vydávají díla Sergeje Lukjaněnka úctyhodným a pro nás velmi sympatickým tempem – po březnovém Rytíři čtyřiceti ostrovů se nyní můžeme těšit z dilogie Hledači nebe, jejíž první……

Chladné břehy - česká novinka Sergeje Lukjaněnka (PR) + UKÁZKA

Chladné břehy – česká novinka Sergeje Lukjaněnka (PR) + UKÁZKA

Sergej Lukjaněnko je spisovatelem, jehož věhlas zcela oprávněně překročil hranice Ruska. Dveře do světa mu otevřela především netradiční fantasy série o Hlídkách, avšak jeho kompletní bibliografie zahrnuje několik desítek románů (nemluvě o řadě novel a povídek). Nakladatelství Triton si ve spolupráci s Argem nestanovilo za úkol nic menšího než vydání celého autorova díla v češtině. A ke splnění tohoto cíle se mílovými kroky blíží – tentokrát nám představí dilogii Hledači nebe, tvořenou romány Chladné břehy a Nadchází ráno.