Zaklínač I. – Poslední přání váz.

Zaklínač I. - Poslední přání váz.
  • Autor:
  • Nakladatelství: Leonardo
  • Cena: 369 Kč
  • Vyšlo: 20. 11. 2015
  • Žánr: fantasy
  • Provedení: váz.
  • Autor obáky: Jana Komárková
  • Počet stran: 273

Nové vydání vyprodané knihy s upraveným překladem.

Zaklínač – Ošlehaný muž bez věku, jehož bílé vlasy nejsou znakem stáří, ale mutace, kterou musel podstoupit. Placený i dobrovolný likvidátor prapodivných tvorů: mantichor, trollů, vidlohonů, strig, amfisbain – pokud ovšem ohrožují lidský rod; v takovém případě zabíjí i bytost zvanou člověk. Prvotřídní, skvělý bojovník, který není neporazitelný ani nezranitelný – naopak, téměř z každého dobrodružství si odnáší další šrámy na těle i na duši.

Nově přeložené geraltovské povídky ze Stříbrného meče, něco z Věčného ohně a Meče osudu + kompletní povídka Hlas rozumu kde Geralt vysvětluje, jak to všechno začalo.

Povídky: Cesta z níž není návratu * Hlas rozumu 1 * Zaklínač * Hlas rozumu 2 * Zrno pravdy * Hlas rozumu 3 * Menší zlo * Hlas rozumu 4 * Otázka ceny * Hlas rozumu 5 * Konec světa * Hlas rozumu 6 * Poslední přání * Hlas rozumu 7

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Žádné komentáře

  1. Otázky pro nakladatele
    To nové přeložení je opravdu nový překlad, nebo jenom eufemismus pro opravu chyb z předešlého vydání? Změnila se nějak terminologie a názvosloví? Bude nějak upraven i Zaklínač II a další? Na kdy můžeme čekat vydání Bouřkové sezóny ve vazbě?
    Předem díky za odpověď

  2. Upravený překlad imho není nový překlad (o tom nikde nevidím ani slovo), takže bych předpokládal úpravy, vypilování překladu původního.
    Jinak bych možná doporučil položit dotaz na Facebooku Brokilonu, tuším, že sem Robert Pilch už moc nechodí.

  3. pro Petra
    informace ze fb Brokilonu ohledně Bouřkové sezóny: “Aktuální informace: na pultech knihkupců bude Bouřková sezóna nejpozději 30.11.2015”

  4. Ano, je to tak, nechodí, ale jednou za sto let se zastaví, hlavně když něco vydá. 🙂

    Do vázaného Posledního přání je použit text z paperbackového Posledního přání a kniha je nově vysázená, aby zmizely ty příšerné chyby v sazbě. Výsledkem je trochu přebroušený text, ale rozhodně žádné změny terminologie a podobně. Také ilustrace jsou stejné a jsou i na stejných místech. Vázaná Bouřková sezóna by opravdu měla být za týden (čekám na definitivní potvrzení z tiskárny), další díly by ve vazbě měly začít vycházet od února příštího roku ve frekvenci cca jedna kniha měsíčně. Dvojka bude vysázená znovu (podklady jsou už bohužel nepoužitelné), ostatní díly projdou jen lehkým přeleštěním a budou co nejpodobnější původním vydáním.

Zveřejnit odpověď