Běsnění - Thurman Rob

Běsnění – Thurman Rob

New York je jako džungle – divočina plná predátorů. Jak to tak člověk čte, mívá někdy pocit, že nadpřirozených zrůd tam bydlí víc než lidí. Ale i mezi ně tu a tam vtrhne bestie z dávných dob, aby dnešním změkčilcům ukázala, jak se správně tancuje. A vězte, že to bude tanec zběsilý a starý dobrý New York se zas jednou vykoupe v krvavé lázni.

Rob Thurmanová: Běsnění (Kal Leandros 3)

Rob Thurmanová: Běsnění (Kal Leandros 3)

Fantom Print ohlašuje příchod již třetí dobrodružné knihy z volné série o Kalu a Nikovi Leandrosových. Mladíci se v půlročním odstupu opět hlásí o přízeň čtenářů a věřte, že je rozhodně o co stát. A pokud jste jejich příznivci, máte se ještě dlouho na co těšit. Americký nakladatel totiž ohlásil na březen již šesté pokračování této série.

Mršina - Thurman Rob

Mršina – Thurman Rob

Kaliban Leandros a jeho bratr Niko se po jízdě z předchozího dílu mohou uznale plácat po zádech – pokud by na to měli čas. Jejich dobrodružství za sebou následují jako na běžícím páse a pro české čtenáře je teď připraveno už páté z nich. Mršina. A věřte, že s přejetými ježky na silnici nemá tohle ani zdaleka nic společného.

Přání smrti - Thurman Rob

Přání smrti – Thurman Rob

Bratři Leandrosovi jsou zpátky. Ve čtvrté části oblíbené knižní série se vracejí hrdinové známí, neznámí, údajně mrtví, monstra, zrůdy z pověstí a mnozí efektové, až z toho člověku jde hlava kolem. Jedno vím jistě: kdyby mě Kal s Nikem potkali naživo, ani nepoznám, co mě zabilo. Já se totiž netajím s tím, že mě hrozně baví, když ti dva mají trable. A čím hůř pro ně, tím líp pro mě.

Běsnění

Běsnění

  • Autor:
  • Nakladatelství: FANTOM Print
  • Cena: 249 Kč
  • ISBN: 978-80-7398-111-2
  • Vyšlo: 27. 1. 2011

Kal Leandros a jeho bratr Nik se pod náporem práce zrovna nehroutí. Jejich detektivní agentura se specializací na nadpřirozené bytosti hojné časy nezažívá. Koho by napadlo, že v New Yorku, kde……

Číst více