Sergej Lukjaněnko v Praze!

Přijďte si pro autogram!

Známý ruský spisovatelů Sergej Lukjaněnko se objeví 6. listopadu do Prahy. V rámci festivalu Nový ruský film v Kině Dlabačov představí snímek Nanečisto, který vznikl podle jeho stejnojmenného románu a měl premiéru letos.

Během akce bude možné zakoupit a nechat si podepsat knihy Sergeje Lukjaněnka vydané v nakladatelstvích Argo a Triton. Po skončení besedy se pak uskuteční promítání.

Kromě Prahy se snímek (ale už bez autora) představí ještě v Jihlavě, Olomouci a Zlíně. Festival Nový ruský film začíná 5. a končí 11. listopadu.

 

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 komentářů

  1. Zrovna jsem dočetl dalšího Lukaněnka … ten chlap píše úžasně. Ona to vlastně ani není fantasy či scifi. On je to vlastně obyčejný život lidí s jejich problémy a starostmi . A podivné, oni umí vlastně žít normálně i v kulisách katastrof, ohrožení a konce světa. Oni spí, milují, chodí do práce a hádají se s protivnou domovnicí, bábou se sousetství, hloupým šéfem či s byrokraty v úřadech. Je to opravdu mistr pera. Bohužel, jeho besedu jsem nestihl …

  2. Nelze než souhlasit.
    Mám za sebou obě Stráže a Kvazi (z těch novějších) a ačkoliv je to hodně ukecané a postavené na postavách a “obyčejnosti”, má to svoje kouzlo. Ona vůbec ta ruská literatura je v mnohém specifická, ale zrovna Lukjaněnko opravdu umí.

Zveřejnit odpověď