Transformers 3: Temná strana Měsíce

Transformers 3: Temná strana Měsíce

Před mnoha a mnoha lety, milé děti všeho věku, druhu, pohlaví a velikosti, jsem stál v krámečku kdesi v Itálii a přemýšlel, jestli mám na rodiče zkoušet psí oči kvůli hračce s nápisem Transformers nebo hračce s nápisem Ninja Blood Warrior. To první bylo pitomé, kýčovitě barevné autíčko. To druhé cool zabiják s katanou zbrocenou krví. Vybral jsem si ninju. Což i po cca 18 letech definuje můj vztah k fenoménu Transformers…

Divákův průvodce televizí (22. – 28. 3. 2013)

Divákův průvodce televizí (22. – 28. 3. 2013)

Mohlo by se až zdát, že se televizní stanice rozhodly pro útlum fantasy-science-horor sekce. Nabídka pro následujících sedm dní je ještě žalostnější nežli pro týden předchozí. Jde snad o signál českým fanouškům, že se s nimi do budoucna už příliš nepočítá? Či to lze chápat pouze jako hluché místo začínající sezóny?

Divákův průvodce televizí (15. – 21. 3. 2013)

Divákův průvodce televizí (15. – 21. 3. 2013)

Nelze říci, že by byl následující týden televizní fantastikou nabitý, nicméně stanice i tak nabídnou slušnou dávku fantasy-science-hororu. Diváci se dočkají spíše klasických snímků, mezi kterými se objevuje například druhé pokračování kultovních Krotitelů duchů, druhá část Relikvií smrti či Sam Neil v roli moudrého kouzelníka Merlina.

Ocelová pěst

Ocelová pěst

Blockbusterová sezóna 2011 sice skončila, přesto se jako postmortální záchvěv v našich kinech občas objeví nějaký ten velký mainstreamový a nákladně vypadající snímek. Například Ocelová pěst.