Zbyněk Holub: Krumpáč a motyky - Hrobnické historky

Zbyněk Holub: Krumpáč a motyky – Hrobnické historky

Temné síly rozpínají křídla nad Albireem, Městem bílého mramoru. Kdosi se vkrádá do snů nic netušících spáčů… Agenti tajné služby, kouzelníci z Univerzity magie ani sám král ještě netuší, jaké nebezpečí může způsobit jedna tajemná hrobka a příliš zvědavý duch. A tak přichází čas pro neobvyklé hrdiny…

Krumpáč a motyky - Hrobnické historky

Krumpáč a motyky – Hrobnické historky

  • Autor:
  • Nakladatelství: Mytago
  • Cena: 259 Kč
  • ISBN: 978-80-905043-3-2
  • Vyšlo: 1. 6. 2012

Temné síly rozpínají křídla nad Albireem, Městem bílého mramoru. Kdosi se vkrádá do snů nic netušících spáčů… Agenti tajné služby, kouzelníci z Univerzity magie ani sám král ještě netuší, jaké nebezpečí……

Číst více

Rozhovor se Zbyňkem Gilgaladem Holubem

V poslední době v rychlém sledu za sebou vyšlo u vydavatelství Straky na vrbě několik knih ze světa Asterionu – Kaat, Zrození modrého měsíce a nejnověji hrobnická kniha Krumpáč a motyky.
Člověkem, který stojí v pozadí tohoto vzestupu, je Zbyněk “Gilgalad” Holub. Svolil a nechal se vyzpovídat. Čtenáři Fantasy Planet tak mohou spolu s ním proniknout do tajemství “jeho” světa, aniž by se museli bát zabloudit.

Marellion aneb Nakreslete si svého asterionského hrdinu (PR)

Marellion aneb Nakreslete si svého asterionského hrdinu (PR)

Nakladatelství Mytago chystá novou knihu z prostředí Asterionu, která ponese název Marellion – po stejnojmenném dávném knížecím městě Arvedanů, dnes tajemstvím a hrůzou opředeném Městě mrtvých. Právě do Marellionu zavítají hrdinové čtveřice příběhů, které pro vás chystají Hanina Veselá, Jan Č. Galeta, Zbyněk Kučera Holub a Radovan Kolbaba. Zatímco obálku knihy kreslí Tomáš Kučerovský, rozhodli jsme se, že pro vnitřní ilustrace dáme prostor vám – tedy příznivcům Asterionu, začínajícím ilustrátorům, zkrátka komukoliv, kdo by chtěl ztvárnit některého z asterionských knižních hrdinů.