Kladivo na čaroděje: Opožděný gratulant z Epochy

Někteří gratulanti mají nepěknou vlastnost – chodí pozdě. A tak ještě dodatečně přinášíme článek o sérii Kladivo na čaroděje – parádní urban fantasy sérii.Text připravila Erika “ENA” Adamocvá.
A pozor: i když to tak nevypadá,je tenhle článek i rozhovorem s Jiřím Pavlovským, duchovním otcem celé série – a rozhovory s tímto mužem VŽDY stojí za to!

ROZHOVOR: George R. R. Pavlovský sní o penzi ve stylu Stana Leeho

ROZHOVOR: George R. R. Pavlovský sní o penzi ve stylu Stana Leeho

Kladivo na čaroděje nepřehlédnutelně zčeřilo hladinu domácí fantastiky a během chviličky se kolem něho vytvořily adorující zástupy fanatických uctívačů. Jelikož se nám pomalu, ale jistě blíží uzavření první desítky dílů, bylo na čase vyzpovídat člověka, který za to všechno může. Dámy a pánové, potlesk pro pana Felixe Jonáše, známějšího v literárním světě jako Jiří Pavlovský.

Jiří Pavlovský: Výtah do pekla (Kladivo na čaroděje 5)

Jiří Pavlovský: Výtah do pekla (Kladivo na čaroděje 5)

Kladivo na čaroděje, jež stačilo za krátký čas nepřehlédnutelně zčeřit hladinu domácí fantastiky, se vrací již popáté, a s ním i osvědčený spiritus agens série Jiří Pavlovský, který se pro svůj neodolatelný šarm sarkastického cynika těší u svých příznivců až kultovní popularitě. Přičemž název jeho nového počinu „Výtah do pekla“ slibuje, že zklamaní nebudou ani tentokrát.

Na billboardech se objevila záhadná ruka (PR)

Na billboardech se objevila záhadná ruka (PR)

Médii se dnes rozletěla zpráva, že se na billboardech po celém světě začala objevovat záhadná dlaň s nataženými prsty. O co jde, bylo velmi těžké zjistit, protože na reklamních plochách chybí jakýkoliv text či logo. Až najatí detektivové po několika hodinách usilovné práce zjistili, že stopy vedou do České republiky, malé země uprostřed Evropy. Na tamější trh se totiž chystá absolutní trhák – nová kniha nejlepšího spisovatele současnosti Jiřího Pavlovského, která má na obálce právě tuto dlaň.

Kladivo na čaroděje 05 - Výtah do pekla

Kladivo na čaroděje 05 – Výtah do pekla

  • Autor:
  • Nakladatelství: Epocha
  • Cena: 149 Kč
  • ISBN: 978-80-7425-173-3
  • Vyšlo: 16. 10. 2013

Tvůrce seriálu Kladivo na čaroděje se vrací v páté epizodě, která se tentokrát ponese v ryze hororovém duchu. * Něco k smrti vyděsilo pacienty pražské nemocnice. Což by nebylo nic zase tak neobvyklého,……

Číst více