Mrtví muži netančí - Linc Míla

Mrtví muži netančí – Linc Míla

U svinibrodského krčmáře Puchýřka se občas sejde zajímavá společnost. Pivo se prolévá hrdlem, které pak svlaženo se cítí vyprávět pozoruhodné, vpravdě neuvěřitelné příběhy. Třeba ten o vraždícím démonovi, hazardu propadlém lovčím, jednorukém žoldnéři a tajemném muži jménem Volkan. O tom, jak se vydali do hlubin Černého hvozdu, jak pronikli až k jeho srdci a co tam nalezli. O výpravě, která změnila svět…

Mrtví muži netančí

Mrtví muži netančí

  • Autor:
  • Nakladatelství: Straky na vrbě
  • Cena: 215 Kč
  • ISBN: 978-80-87364-23-9
  • Vyšlo: 27. 9. 2011

Tři muži: Meyrink, který býval nejlepším lovčím, ale smůla se mu lepí na paty; Joachim, který býval žoldnéřem, než přišel o ruku a stal se z něj mrzák; Volkan, který býval člověkem,……

Číst více
Tanec pana Míly (rozhovor s Mílou Lincem)

Tanec pana Míly (rozhovor s Mílou Lincem)

Míla Linc patří k nepřehlédnutelným osobnostem naší malé fantastické rodiny – organizátor řady conů, malých i velkých, výborný publicista zaměřený především na historii, o níž by mohl dávat přednášky autorům začínajícím i pokročilým, a v neposlední řadě sám spisovatel, na jehož díla se vyplatí nějaký ten pátek počkat. A jelikož nyní jeden takový pátek přišel, vyzvali jsme Mílu k rétorickému tanečku…

Trailerovaná

Trailerovaná

Knižní trailer? Před pár lety neznámý pojem, teď běžná věc, po které touží při propagaci nové knihy snad každý spisovatel. Mnohým se jejich sen splní a obdivná čtenářská ooooch na sebe většinou nenechají dlouho čekat. Když se totiž úkolu ujme někdo šikovný a talentovaný, vznikne malý audiovizuální zázrak, na který je radost koukat, i když knížku číst neplánujete.

XB-1 9/2011

XB-1 9/2011

V zářijovém čísle XB-1 nalezneme šest povídek, rozdělených rovným dílem mezi zahraniční a tuzemské autory. Čtenáře jistě potěší široké spektrum žánrů, od hard sci-fi přes humor až po temný středověk Míly Lince. Takže s chutí do toho.

Jak chutnal CONiáš 2011?

Jak chutnal CONiáš 2011?

Vloni v knihovně létali draci, letos jiskřila magií. Na konci září byl v pražské knihovně připraven pro všechny milovníky fantazie již pátý ročník čím dál oblíbenějšího CONiáše.

Je libo něco k poslechu? Co takhle Stín Černého hvozdu?

Je libo něco k poslechu? Co takhle Stín Černého hvozdu?

Autor se musí prodávat sám. Tohoto hesla se drží i český spisovatel (pseudo)historické fantasy Míla Linc, literární otec mnoha povídek a románu Stín Černého hvozdu, k němuž se letos v září přidal mladší bratříček pod názvem Mrtví muži netančí. Jak autor sám slibuje: „Zavede vás do nitra Vysočiny.“ a „Taky jsou tam korzáři.“ Kromě dobrodružství ukrytého na stránkách knihy se můžete těšit na bonus v podobě multimediálního DVD.

Pozvánka na CONiáš 2011 (PR)

Pozvánka na CONiáš 2011 (PR)

Už tuto sobotu (24. 9. 2011) se odehraje pátý ročník malého knihovního conu CONiáš. A jak už je zvykem, i letos mu bude vévodit jednotné téma. Vydáme se do království magie, čar a kouzel. Abyste nám uvěřili, že si nevymýšlíme, můžete se nechat zlákat programem celé akce.