Prstenec singularity – Paul Melko

Prstenec singularity – Paul Melko

Uvedení prvního románu začínajícího zahraničního spisovatele na náš trh je vždy malým svátkem. Občas sice může jít o krok vedle a je tu určité riziko, že nebude čtenáři přijat pozitivně. To by se však Prstenci singularity, jenž je oceněn Locusem za nejzdařilejší debut roku 2008, nemělo stát. I proto jsou sepsány následující řádky, osvěty totiž není nikdy dost.

Prstenec singularity

Prstenec singularity

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 269 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-350-2
  • Vyšlo: 1. 6. 2012

Různé frakce se pokoušejí získat kontrolu nad Prstencem, obrovitou vesmírnou stanicí vystavěnou kolem Země. Prstenec je dílem inženýrů, kteří přeměnili většinu lidstva ve skupinové vědomí zvané Společenství. To rychle zjistilo,……

Číst více
Ediční plán nakladatelství Laser-books 
– leden až duben 2012 (PR)

Ediční plán nakladatelství Laser-books – leden až duben 2012 (PR)

Trochu netradičně vám přinášíme výhled do edičního plánu nakladatelství pouze na třetinu letošního roku, na druhou stranu jde o tituly, jež jsou v podstatě hotové a jejich vydání tak nestojí prakticky nic v cestě. Vzhledem k tomu, že máme konec února, některé z nich už naleznete na knižních pultech a jiné se na nich objeví co nevidět. Jak už to u Laser-books bývá, výběr je rozmanitý a každý by si měl najít to své, v letošním roce se dokonce našlo i něco pro příznivce domácí fantastiky.