Špinavá práce: Čokl

Seznamte se s neodvratnou budoucností, která čeká svět Charlieho Parkera. Jaderný konflikt už dávno proběhl, ale ve vyprahlé pustině bývalých Spojených států stále bují život. Několik posledních výsep civilizace ovládají nemilosrdní lidští predátoři. Ale i těm dokáže pěkně zamotat hlavu potulný karbaník se svým čtyřnohým doprovodem. Čokl je první povídka ze sbírky Špinavá práce (vydá Wolf Publishing, duben 2006). Zde ji najdete celou – na ukázku, co můžete od knihy očekávat.

Špinavá práce – Schink Petr

Není to zas tak dlouho, co se na trhu objevila sbírka povídek Petra Schinka „Špinavá práce“. Úvodní povídka „Čokl“ byla coby vnadidlo k přečtení na Fantasy Planet už nějakou dobu předtím, dokonale stylová ilustrace na obálce od Jana „Huntera“ Doležálka naprosto přesně vystihuje ducha knihy a dokonce zabodovala i v zahraničí.

Vylévání krve - Schink Petr

Vylévání krve – Schink Petr

Petr Schink patří k mladé generaci autorů. Snaží se prosadit psaním čtivého kvalitního braku a být tak konkurencí nejprodávanějším českým žánrovým spisovatelům. Nutno dodat, že se mu to celkem daří. Už v první knize, povídkové sbírce Špinavá práce, jsme se seznámili s Charlie Parkerem, který se v románu Vylévání krve vrací. Ten se však odehrává před povídkami uveřejněnými ve sbírce.