Zpráva z Hádu - Edita Dufková

Zpráva z Hádu – Edita Dufková

Edita Dufková prokázala své kvality zejména v soutěži Cena Karla Čapka. V posledních letech však její povídky v antologiích a časopisech nebyly vidět, a teď už víme proč. Na trhu se objevil její první román a vše naznačuje, že musí jít o kvalitu. Laser-books totiž Čechy vydává jen sporadicky a pečlivě si při tom vybírá.

Edita Dufková: Zpráva z Hádu

Edita Dufková: Zpráva z Hádu

Kosmická loď Proserpina je už takřka u cíle své cesty, ve sluneční soustavě delty pavonis, kde doufá nalézt planetu vhodnou ke kolonizaci. Třicet tisíc cestujících se probouzí z kryospánku, aby byli vzápětí postaveni před strašné zjištění – jejich loď je na kolizním kurzu s obří kometou a srážka je neodvratná.
Waco Teirange, navigátor a z nutnosti i kapitán lodi má před sebou nelehký úkol zachránit Proserpinu, osadníky i misi. Než dorazí k vysněné planetě, musí přežít ledové peklo zvané Hádes.

Zpráva z Hádu

Zpráva z Hádu

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 249 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-345-8
  • Vyšlo: 9. 2. 2012

Kosmická loď Proserpina je už takřka u cíle své cesty, ve sluneční soustavě delty pavonis, kde doufá nalézt planetu vhodnou ke kolonizaci. Třicet tisíc cestujících se probouzí z kryospánku, aby byli vzápětí……

Číst více
Nominace Akademie science fiction, fantasy a hororu za rok 2012

Nominace Akademie science fiction, fantasy a hororu za rok 2012

Skončilo hlasování prvního kola letošní ASFFH a přinášíme jeho výsledky. Doufáme, že pro vás budou zajímavé a třeba i podnětné při výběru knih. A samozřejmě vás srdečně zveme v sobotu 18. května 2013 od 15.00 do 16.20 na slavnostní vyhlášení Cen Akademie science fiction, fantasy a hororu, které proběhne na mezinárodním knižním veletrhu Svět knihy v Průmyslovém paláci na Výstavišti v Praze (střední hala, velký sál).

Ediční plán nakladatelství Laser-books 
– leden až duben 2012 (PR)

Ediční plán nakladatelství Laser-books – leden až duben 2012 (PR)

Trochu netradičně vám přinášíme výhled do edičního plánu nakladatelství pouze na třetinu letošního roku, na druhou stranu jde o tituly, jež jsou v podstatě hotové a jejich vydání tak nestojí prakticky nic v cestě. Vzhledem k tomu, že máme konec února, některé z nich už naleznete na knižních pultech a jiné se na nich objeví co nevidět. Jak už to u Laser-books bývá, výběr je rozmanitý a každý by si měl najít to své, v letošním roce se dokonce našlo i něco pro příznivce domácí fantastiky.