Zrození Planety opic

Zrození Planety opic

Místo evoluce revoluce. Nebojte se, nebude to bolet, a když, tak jenom na chvíli. Čekají vás nejnovější opičárny, po neúspěšném remaku Tima Burtona, od něhož je zcela upuštěno, tentokrát znovu na plný kotel. Takový je nový příspěvek do univerza Planety opic, příběh jejího Zrození. Přečtěte si jednu z nejpozitivnějších recenzí roku.

Válka o planetu opic

Válka o planetu opic byla jedním z nejočekávanějších filmů tohoto roku. Andy Serkis sliboval emočně vypjaté dobrodružství, které půjde na dřeň a dožene opičí hrdiny až na pokraj sil. Ohlasy ze zahraničí nelhaly. Jedná se (prozatím) o nejtemnější opičácké dobrodružství v kabátku psychologického thrilleru ve válečných kulisách (válečnou vřavu ovšem nečekejte).

Úsvit planety opic - Ohnivá bouře

Úsvit planety opic – Ohnivá bouře

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 259 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-379-3
  • Vyšlo: 4. 7. 2014

OFICIÁLNÍ PREQUEL K NOVÉMU FILMU 20TH CENTURY FOX. Caesar spolu s ostatními unikli ze spárů člověka, přes most Golden Gate se probili do přírody a našli útočištěv Muir Woods, obrovském sekvojovém lese.……

Číst více
Červencová Pevnost: Opi a mašiny

Červencová Pevnost: Opi a mašiny

Krajem se rozlejhá motorů řev, kupředu letí pevnostní krev! Na stránkách nejlepšího měsíčníku dosud známého vesmíru se totiž hřmí zpod kapot ohromných Transformerů, zatímco za rohem leží válka s opicemi! A já si mohl zaparafrázovat Dana Žita Landu!

1 2 3