Úvodník

Jako každý informační server, tak i FantasyPlanet prochází neustálým vývojem. Všichni, kdo za tímto projektem stojíme, bychom rádi viděli tento server jako nejlepší fantasy a scifi portál v České republice. K tomu nám……

Jako každý informační server, tak i FantasyPlanet prochází neustálým vývojem. Všichni, kdo za tímto projektem stojíme, bychom rádi viděli tento server jako nejlepší fantasy a scifi portál v České republice. K tomu nám můžete dopomoct i vy, tím, že nám napíšete své názory, postřehy, kritiky a nápady emailem, nebo využijete našeho diskusního fóra a místnosti k tomu určené.

Jak jste si jistě všimli, pod úvodníkem přibyla další informační část a to Nové knihy. V této části bychom chtěli upozorňovat na nově vyšlé knihy. FantasyPlanet jde ale dál a u každé knihy zjistí, jestli by se někde nedala koupit levněji a okamžitě na to vás, čtenáře, upozorní. Když kliknete na odkaz Ceny jinde, objeví se vám okno se srovnáním, za kolik se ta která kniha dá sehnat v jiných Internetových knihkupectvích. Rád bych upozornil, že knihkupectví Atlantida, které ve srovnání uvádíme, je ze Slovenské republiky a ceny jsou o dost vyšší než naše. Zařadil jsem jej do seznamu proto, aby i naši čtenáři ze Slovenska mohli zjistit, za kolik je kniha u nich k sehnání.

I nadále trvá naše potřeba kvalitních redaktorů. Pokud se cítíte být dostatečně IN v oblasti fantasy a scifi a nedělá vám problém občas napsat recenzi či článek pro nás, určitě se ozvěte! Redaktoři u nás mají k dispozici velice vymakaný redakční systém a chystá se pro ně další překvapení – tak neváhejte a vstupte do našich řad, rádi vás uvítáme!

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď