Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.

filmbulvar

Želvy ninja míří na filmové plátno

Ne, teď si z vás opravdu neděláme srandu ani se nepokoušíme o předčasného apríla. Čtyři želvy milující pizzu a ovládající bojová umění si to z kresleného seriálu zamíří na filmové plátno. Tam už se sice několikrát pohybovaly a nijak slavně to povětšinou nedopadlo. Tak uvidíme, jak dopadne nová verze. Poslední zvěsti hovoří o tom, že si Raphaela zahraje Alan Ritchson (Hunger Games), jeho kolegy by měli hrát Pete Ploszek (Leonardo), Jeremy Howard (Donatello) a Noel Fischer (Michelangelo). Samozřejmě, že tihle žabaři by nikoho do kina nenalákali, takže v roli novinářky April uvidíme Megan Fox.

Co kutí Matthew Vaughn

Já osobně Matthewa Vaughna dost můžu. Aby taky – dal nám Kick-Ass, retro X-Meny a Hvězdný prach. Jenže pak taky hodně lidí nas… naštval, protože se vykašlal na režii pokračování prvních dvou zmíněných filmů a zůstal u nich jen jako producent. No a teď konečně vytasil svoje režisérské plány. Jeho dalším režijním počinem bude The Secret Service, u něhož opět spojí síly se šílencem Markem Millarem. A ve zkratce by se dala popsat jako bondovka napsaná tvůrcem Wanted a Kick-Ass. Porce hlášek, akce a brutality je samozřejmě součást balení.

Další Dny nezávislosti

Brzy do kin vstoupí další film mistra katastrof a konců světa Ronalda Emmericha White House Down. Což je další z mnoha příležitostí mluvit o pokračování jeho nejslavnějšího filmu – Dni nezávislosti. A tentokrát to vypadá víc, než reálně, protože on a producent Dean Devlin jsou připraveni vytvořit další díl, rozdělený na dvě části pojmenované jako ID Forever Part 1 a Part 2. Ty se budou odehrávat dvacet let po jedničce a ze starého obsazení se vrátí jen Bill Pullman. Jinak se děj zaměří na zcela nové hrdiny, včetně Smithova nevlastního syna.

Krátké zprávy

Transfomers 4 mají první obsazenou herečku. Po bok Marka Wahlberga se postaví Nicola Peltz. Už se nemůžeme dočkat jejích scén v bikinách.

MGM a KG films plánují reboot Larry Croft. Jen kraťasy a tílko si místo Angeliny Jolie oblékne mladší šťabajzna.

Interstellar, nebo-li další film Christophera Nolana, bude mít premiéru 7.11.2014. A tak není čas ztrácet čas. Teď se vynořily spekulace, že nabídku na hlavní roli dostal Matthew McConaughey. Což by byla zatraceně zajímavá volba a osobně bych se vůbec nezlobil, kdyby se proměnila ve skutečnost.

Dredd 2 nebude. Producent Adi Shankar to oficiálně oznámil. Podle posledních zpráv totéž čeká i sequel loňského Promethea.

Foto týdne: Ender to bude mít ještě hodně těžké. A my se ne to škodolibě těšíme!

Trailerovaná:

Svého prvního traileru, respektive trailerů se konečně dočkal i Wolverine. A nedávají jediný důvod, proč se na zuřícího Hugh Jackmana těšit.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď