Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.

filmbulvar

Daredevil od začátku

Ano, už je to tu zase. V Hollywoodu budou zase restartovat a tentokrát řada přišla na Daredevila. Ale buďme upřímní – slepý právník, co po nocích dává na budku zločincům, si restart opravdu zaslouží. Nejlepší zprávou ale je, že ho do své moci získal zpátky Marvel, který nám dal filmy jako Avengers, Thor nebo Iron Man. A je tu možnost, že Matt dorazí už letos ve Whedonově seriálu Agent of S.H.I.E.L.D.S. Režisér ani hlavní představitel zatím nejsou známí. Osobně ale doufám, že z toho studio udělá temnou záležitost a ne omalovánky.

Další mutanti pro X-Men: Days of future past

Bryan Singer natočil první dva díly X-Menů, pak si ale skoro podělal kariéru pomocí Supermana, kterou ale dal zase dohromady Valkýrou.. V současné době okupuje kina jeho novinka Jack a obři, která ale není žádnou závratnou peckou. Takže čím si získat fanoušky zpátky? Přece dalšími X-Meny. O jejich vzniku už jsme vás párkrát informovali, takže to nebudu víc pitvat. Tenhle týden se objevila fotka Storm (H. Barry), která se ve filmu objeví. A potvrzeno bylo, že se setkáme i s novými hrdiny a to sice s Bishopem a Warpathem. Na jednu stranu je to určitě super, jenže já tu vidím snahu Foxů konkurovat Marvelu a Avengers. Jenže je otázka, jestli to Singer ukočíruje a film neskončí průšvihem. Nevím, nevím, co by pak musel natočit, aby svojí kariéru alespoň trochu spasil.

Foto týdne:

Pomalu ale jistě se přibližuje také premiéra záhrobní akčňárny R.I.P.D. První fota vypadají dobře – Ryan Reynolds je sympaťák a Jeff Bridges s koltem zase pan Neodolatelný.

Krátké zprávy

Dalším obsazeným hercem ve filmovém debutu Wallyho Pfistera Transcendence je Cillian Murphy. Docela by mě zajímalo, kdy ohlásí účast Michaela Caina.

Třetí Expendables natočí Patrick Hughes.

Guillermo del Toro připravuje společně se scénáristou Stephenem Thompsonem pro HBO seriál podle manga série Monsters. Nenabíráš si toho teď nějak moc, Guillermo?

Záporáka v marvelovce Guardians of the Galaxy si zahraje Lee Pace (Thranduil v Jacksonově Hobitovi).

Rockového zpěváka Erica Dravena v remaku Vrány pravděpodobně ztvární Tom „Loki“ Hiddleston. Volba by to byla rozhodně zajímavá. Snad tentokrát při natáčení použijí slepé náboje.

Trailerovaná:

Thor: Temný svět : Marvel vládne filmovému světu. Příští týden přifrčí do kin třetí Iron Man od Shanea Blacka, ale už v listopadu se dočkáme dalšího borce, tentokrát toho z Asgardu, co se ohání kladivem. Ano, druhý Thor už pomalu mlátí na dveře, ale první trailer nedává vůbec žádný důvod, proč se těšit. Upřímně – vypadá to hodně levně, skoro až televizně. Na druhou stranu pořád je to první ukázka a do premiéry zbývá ještě sedm měsíců. Marvel má tedy dost času, aby se vytasil s materiálem, za který budeme ochotni dát svoje peníze. Prozatím ale oba palce dolů.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď