Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.

filmbulvar

Blackův Indiana Jones

Shane Black je zpátky. A ačkoliv se podle mého názoru třetí Iron Man nepovedl přesně tak, jak bych si přál, nic to nemění na faktu, že ho diváci milují a vydělává. S mega hitem na krku je tedy jasné, že si nepůjdete válet šunky a přemýšlet o smyslu života, ale vrhnete se na další film. Přesně to má taky Black v plánu. Jeho dalším projektem je snímek Doc Savage, který vznikne podle pulpových příběhů, vycházejících mezi lety 1930 a 1940. Podle charakteristiky postavy by nás mohlo čekat něco na způsob Indiana Jonese. Tak snad si Black tentokrát vzpomene na to, jak se píšou kvalitní scénáře.

Zemřel filmový titán Ray Harryhousen

Bohužel ani svět filmů se nevyhne ztrátám. A tenhle týden ho postihla ztráta zatraceně velká. V 93 letech nás opustila skutečná legenda – trikař Ray Harryhousen, který ovlivnil spoustu režiséru (James Cameron, George Lucas). Jméno tohohle pána vám asi nic říkat nebude, ale filmy jako Souboj titánů nebo Sindibád jste určitě párkrát v televizi zahlédli. Drahý Rayi, doufám, že ti je tam nahoře dobře a trávíš spoustu času nad kvalitními filmy.

Foto týdne: Megan Fox jako April O´Neilová

Krátké zprávy

Singerovi noví X-Meni vzniknou ve 3D. Proč nás to jen nepřekvapuje? K obsazení se připojil i James Marsden, původní Cyclops.

Vránou se oficiálně stal Luke Evans. Inu, není to nejhorší volba. Ale na větvi z ní taky nejsem.

Vedle obřích robotů nás v Transformers vždycky nejvíc zajímali hlavně krásné děvy a jejich vnady. A Michael Bay si toho je dobře vědom, takže vedle Sophie Peltz se objeví i Sophia Myles. Znát je nemusíte, ale obě vypadají dobře.

Zoe Saldana prohlásila, že natáčení Avatara začne v příštím roce. Budou ale modráskové ještě někoho zajímat?

Další Jurský park byl odložen na neurčito.

Richard Madden ze Hry o trůny si zahraje prince v nové verzi Popelky, kterou natočí Kenneth Brannagh.

K obsazení nových Želv ninja se přidává William Fichtner. Zatím se neví jako postavu si zahraje, ale prý bude hodně ikonická. Hm, že by sám Trhač? Se svým obličejem by na tu roli rozhodně pasoval.

Trailerovaná

Enderova hra

V dnešní překomiksované době aby člověk pořádnou sci-fi pohledal. Nu a možná tu teď jednu máme a dokonce natočenou podle kultovního románu O. S. Carda. Trailer vypadá dobře, jen jméno režiséra nás nutí držet nadšení na uzdě.

Gravity

Alfonso Cuarón je zpátky. Víc netřeba dodávat.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

3 komentářů

  1. Další Jurský park byl odložen na neurčito.
    Já se toho čtvrtého Jurského parku snad nedočkám… komu co udělal nebo neudělal…

  2. otázka je, zda by jeho vznik měl vůbec smysl, ale s ohledem na to, že mě začínají štvát všechny ty komiksové adaptace, tak nejspší ano

  3. Dinosaurů tu poslední dobou moc nebylo (jen ta nešťastná Terranova), takže já bych další díl určitě uvítal. Navíc, myšlenka existence lidí vedle dinosaurů v současném světě, je určitě nosná pro celou řadu zápletek, nejen klasické prchání po ostrově. Věčná škoda, že to nikdo neposunuje dál.

Zveřejnit odpověď