Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.

filmbulvar

Foxové předběhli Marvel

O novém mutantském snímku X-Men: Days of Future Past vás informujeme skoro každý týden. Ostatně se jedná o jeden z nejočekávanějších filmů příštího roku. Novinka z tohoto týdne se týká další postavy, která se v něm objeví. Ano, režisér Bryan Singer jich tam ještě pořád nemá dost, takže se ve čtvrtek objevila zpráva, že ve filmu uvidíme Magnetova syna Quicksilvera (zahraje si ho Evan Peters). Čímž Fox vypálil rybník Marvelu. Joss Whedon s postavou totiž počítá do druhých Avengers. Příště by asi bylo lepší o některých věcech mlčet, Jossi.

Halo podle Spielberga

Halo patří mezi pařany k nejoblíbenějším hrám vůbec. Chvíli se kolem ní ometali Peter Jackson a Neil Blomkamp. Ale známe Hollywood- každou chvíli je tam něco jinak. Takže aktuálně je s adaptací spojován sám Steven Spielberg v roli producenta. Pokud se radujete, že se dočkáte filmové adaptace, tak zase nadšení přibrzděte. Spielberg by Halo rád viděl jako seriál. Což taky rozhodně nezní blbě.

Jonathan Rhys Meyers ve Star Wars 7

Star Trek: Do temnoty vlétnul do kin a J. J. Abrams se může začít plně věnovat Star Wars. A to se samozřejmě neobejde bez herců. Už delší dobu víme, že se vrátí stará garda a možná že se dočkáme i oblíbených robotů, pokud je těch několik desítek let pořádně promazávali a nezrezivěli. Jenže je jasné, že dnešní generaci na nostalgii a starouše do kina nedostanete. Chcete to zkrátka nějakou hvězdu. Tento týden se objevila zpráva, že by si ve Star Wars mohl zahrát Jonathan Rhys Meyers. Žádná obrovská hvězda formátu Johnyho Deppa to sice není, ale zase úplně neznámý taky není. Většina z vás ho bude hrát ze seriálu Tudorovci, kde coby Jindřich VIII. ukazoval penis a zbavoval se manželek jako na běžícím pásu. Jeho obsazení by bylo ovšem logické, protože hrál v Abramsově prvním celovečeráku – Mission Impossible III. Jestli si zahraje někoho ze Skywalkerovic rodiny nebo záporáka a jestli si ve filmu vůbec zahraje, to ukážou následující týdny.

Obrázek týdne: Zase ten Ender.

Krátké zprávy

Gulliermo Del Toro hovoří o pokračování Pacific Rim. Na tvém místě bych byl opatrnější, Gulliermo. Ještě pořád jsi nepřeskočil.

Saoirse Ronan si možná zahraje Scarlet Witch v Avengers 2. No jako proč ne.

Chystá se filmová adaptace i u nás známé knihy Zjizvená noc Allana Campbella.

Hollywood bude zase rebootovat. Tentokrát přišel na řadu Timecop.

Ve druhém díle Captaina Americy uvidíme i Tobyho Jonese jako nácka Arnima Zolu. Snad tam nějak vtlačí i Rudou lebku.

Čtvrtý Jurský park bude pravděpodobně reboot. Ten Hollywood už snad neumí nic jiného.

Trailerovaná:

Na konci světa. A v hospodě.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

1 komentář

Zveřejnit odpověď