Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice.

filmbulvar

Kterak DC toužilo dohnat Marvel…

Chvíli to vypadalo, že na sebe pokračování letošního úspěšného Muže z oceli nenechá dlouho čekat. Nakonec tomu tak skutečně bude, ovšem s drobnou změnou. Následovat totiž nebude další Supermanova sólovka, nýbrž rovnou kombo s druhým z nejslavnějších postav DC comics. Jasně, netopýří muž se znovu prožene stříbrnými plátny, tentokrát bez tváře Christiana Balea. Projekt se prozatím jmenuje Batman vs. Superman, což fanouškům jistě evokuje geniální komiks Franka Millera Návrat temného rytíře. Dají si pánové do čuni? Další z priorit DC je podle všeho úspěšně přivézt na plátna i Wonder Woman. Tak aby mohlo dojít na Justice League.

… a kterak mu Marvel nic nenechal zadarmo.

Druhá fáze Marvelu odstartovala třetím Iron Manem. Thor: Temné světy již má trailery, Kapitán Amerika: Zimní voják concept arty, tvůrci Guardians of Galaxy vypouští jednu žhavou informaci za druhou. A nově jsme na Comic conu v San Diegu zjistili i jméno pokračování Avengers. Podtitul druhého dílu, opět v režii Josse Whedona, zní Age of Ultron. Podle výkonného producenta Marvelu Kevina Feigeho však nebude vycházet z nedávno vydávané desetidílné stejnojmenné série.

Talentovaní hezounci pro Star Wars VII

Nové drby ohledně obsazování hlavních rolí sedmé epizody hvězdněválečné ságy musí leckomu připadat přinejmenším překvapivé. Točí se okolo hereckých představitelů postav potomků hrdinů původní trilogie. Syna Hana Sola a princezny Leiy by měl pravděpodobně hrát Zac Efron. Je mi jasné, že se zvedne vlna nevole, poněvadž Efron je často škatulkován coby hezounek z filmů pro puberťandy, podle mě však rozhodně není bez talentu. Ještě překvapivějším je druhé jméno: syna Skywalkerova by měl ztvárnit Ryan Gosling. Co na tuto volbu říkáte vy?

Foto týdne:

V pokračování Zrození planety opic bude César postarším opičákem od rodiny. Ale pořád šik opičákem.

Krátké zprávy:

Doktora Frankensteina si ve verzi Paula McGuigana, v níž Daniel Radcliffe ztvární potavu Igora, zahraje James McAvoy.

O hlavní ženskou roli v remaku kultovního Poltergeista se postará u nás celkem neznámá Rosemarie DeWitt (Sestra tvojí sestry).

Na Novém Zélandu skončilo natáčení zbývajících částí Hobita.

Pravděpodobně dojde k zremakování oblíbeného Osudového dotyku. Po necelých deseti letech od původní verze.

Nová verze Robocopa bude mít přístupnost PG-13. Takže žádné sprosťárny ani explicitní brutalita. Škoda.

Reboot Fantastické čtyřky se začal natáčet v Louisianě.

Trailerovaná:

Gravity

Alfonso Cuarón vládne. Takhle vypadají trailery na jeho Gravity. Těšingr.

47 Ronin

Režijní prvotina Keanu Reevese Man of Tai Chi se hrubě nepovedla, snad si spraví pověst alespoň jako samuraj. Trailer je epický.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď