Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice.

filmbulvar

Avatar 2, 3, 4

James Cameron si prvním Avatarem získal spoustu nepřátel, kteří by ho rádi viděli u něčeho jiného, třeba u dalšího Terminátora. Jenže jak víme, prachy vládnou světu a Avatar se stal nejvýdělečnějším filmem v historii kinematografie. O tom, že dvojka bude, víme už hodně dlouho. Tenhle týden bylo studiem 20 th Century Fox oficiálně potvrzeno, že film bude mít premiéru na Vánoce 2016 (nehrozí tedy střet s posledním Hobitem). To ale není všechno. Zároveň vyšlo na světlo, že kromě dvojky jsou v plánu díly tři a čtyři. U nich zatím nevíme, o čem budou, ale trojka přijde na Vánoce 2017 a čtyřka o rok později. Jelikož Jim má příliš práce s potápěním a tlacháním o Avatarech s pořadovými čísly 5 až 100, přivzal si k ruce partu scénáristů (první díl psal sám). Člověk by řekl, že filmař Cameronova formátu osloví třeba bratry Nolanovi nebo další členy scénáristické elity. Ovšem chyba lávky. Další Avatary napíší Josh Friedman (Spielbergova Válka světů, Terminátor: Příběh Sáry Connorové), Shane Salerno (odpadový Vetřelec vs Predátor 2) a dvojka Rick Jaffa/Amanda Silver (Zrození planety opic, chystaný Jurský park 4). Docela nesourodá skupina, tak snad se to Cameronovi nevymstí.

Trilogie o Conanovi

Dneska aby člověk v kině pořádnou fantasy pohledal. Co si budeme povídat – Hobit to nevytrhne a kvalita Hry o trůny nám nějak klesá. Takže co takhle poslat na velké plátno Howardova Conana. Ten už se tam sice stavil v roce 2011, ale kromě Jasona Mamoy neměl nic, čím by diváka ohromil a tak právem propadnul. Jenže jak já rád často říkám, v Hollywoodu mají dar rychle zapomínat na neúspěchy. Zvlášť, když se to týká značky, z které se dají vyrejžovat prachy. Čímž by Conan s trochou štěstí (rozuměj, pod dohledem někoho schopného) být mohl. Zatím víme jedno, sympaťák Mamoa se nevrátí, namísto něj tu máme Arnieho, který se mermomocí pokouší opět dostat na vrchol. V čemž by mu mohl Conan pomoct. S ohledem na Schwarzennegerův věk ale nečekejte příběhy mladíka, ale staříka. Ovšem pokud se to správně uchopí, mohla by nás v kině čekat super podívaná. Na druhé straně za filmem stojí stejný producent jako za dva roky nepovedenou splácaninou a scénář píše Chris Morgan (Rychle a zběsile). A ani jedno ve mně nebudí důvěru.

Foto týdne:

Elfka Tauriel v podání Evangeline Lilly ze Ztracených na fotce z dalšího Hobita. Jak se vám líbí?

Krátké zprávy

Samuel L. Jackson si zahraje záporáka v připravovaném filmu Matthew Vaughna – The Secret service. A jedná se i o obsazení Michaela Caina.

John Williams složí hudbu k další trilogii Star Wars. Její tvůrci zároveň slibují, že bude mnohem méně pouhou přehlídkou digitálních triků.

Trailerovaná

Machete zabijí – Dany Trejo vs Mel Gibson. Čistokrevný brak, který si na nic nehraje.

A co takhle teaser trailer na další řadu Sherlocka?

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď