Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice.

filmbulvar

A Batmanem se stává…

V pokračování Man of Steel, prozatím pracovně nazvaném Superman vs. Batman, bude netopýřího muže hrát Ben Affleck. Fanoušci začínají sbírat podpisy na petice, páchají skupinové sebevraždy v trenýrkách s potiskem Christiana Balea a vůbec povšechně fňukají, aniž by alespoň počkali na dobu prvních teaserů, z nichž bude možné vyčíst první soudy (jistě, jsem věčný, nenapravitelný optimista). Navíc, je třeba si uvědomit, že v osudí byla také jména jako Ryan Gosling či Orlando Bloom. A pořád lepší Mr. Ben než Mr. Bean, že.

Nový Gilliam!

Novým kouskem rozšíří svou filmografii také jeden z nejimaginativ­nějších tvůrců historie filmu, režisér Terry Gilliam. Tomu se v poslední letech sice nedaří jak by (a my s ním) rád, přesto působí The Zero Theorem velice nadějným dojmem. Dle mistrových slov se můžeme těšit na filosofický, existenciální, ale milý a laskavý příběh muže, který čeká na smysl svého života. Ve sci-fi hávu, který leží kdesi na půli cesty mezi Brazilem a 12 Opicemi. Lahůdkově vypadá obsazení – o hlavní roli se postará Christoph Waltz, v dalších se objeví Matt Damon, Tilda Swanton, Peter Stormare, Ben Whishaw či David Thewlis.

Cameron ve velkém

Všechno nasvědčuje tomu, že bychom se pomalu měli začít učit na’vijsky. James Cameron nás totiž plánuje zaplavit svou Pandorou. Kromě hned tří dalších dílů Avatara si totiž objednal spisovatele Stevena Charlese Goulda (u nás vyšly například jeho knihy ze světa Jumperů), aby kromě novelizace oněch tří plánovaných avatarských snímků připravil i jeden román se zcela originálním dějem. A aby toho nebylo málo, internetem koluje ještě jedna zpráva ohledně osoby uznávaného režiséra. V rozhovoru pro BBC Cameron uvedl, že podle něho je „naprosto nevyhnutelné, že zábava budoucnosti bude vždy ve 3D“. Co si o tom myslíte vy? Potřebujeme 3D efekt? Nebyly filmy, jak říká Christopher Nolan, trojrozměrné po celou dobu?

Foto týdne:

Takhle bude vypadat Hercules s Dwaynem Johnsonem. Trochu třístovka, říkáte? My taky.

Krátké zprávy:

Křtu se dostalo pátému dílu série Piráti z Karibiku – podtitul zní Dead Man Tell no Tales.

Nové drby kolem obsazení Scarlett Witch v Avengers: Age of Ultron tvrdí, že tuto roli bude hrát Elizabeth Olsenová.

J.J. Abrams bude sedmou epizodu Star Wars točit na 35mm film. To je poctivé.

O filmovou adaptaci komiksu Preacher Gartha Ennise se postará režisér D.J. Caruso (Disturbia, Jsem číslo 4).

Premiéra biblického eposu Noe režiséra Darrena Aronofského se o pár měsíců posouvá na léto – 2014.

Sci-fi komedie Neila Blomkampa (District 9, Elysium) o robotovi uneseném partou zlodějíčků, bude mít premiéru 27. 3. 2015.

Trailerovaná:

A takto budou zničeny Pompeje v režii residenteviláka Paula W. S. Andersona

BONUS

První foto nového Batmana v akci!

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď