Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice.

filmbulvar

Další podpora pro Batflecka

V rozhovoru pro MTV Justin Timberlake podpořil volbu Bena Afflecka do role Batmana (k čemuž jsme se obšírněji vyjadřovali zde) s tím, že je Affleck talentovaným filmařem, který může spoustu lidí překvapit. Sám dodal, že kdyby si mohl vybrat roli v Batmanovském univerzu, byl by to Riddler. Ta představa není tak špatná, jak na první pohled vypadá. Další, očekávané podpory se Benovi dostalo od kamaráda Matta Damona. Ten si myslí, že role Batmana není přeci Král Lear. V obleku se musí tvářit drsně, tu herecky náročnější polohu – roli Bruce Waynea – si podle Damona Affleck dá levou zadní, ani pro něj nebude těžká.

Interstellar

O novince veleoblíbeného režiséra Christophera Nolana Interstellar píšeme docela často. Jelikož v nás však další Chrisův projekt probouzí pouze nadšené očekávání, ani se za to nestydíme. Nově k již tak zajímavému hereckému obsazení (Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Casey Affleck, Anne Hathaway, Wes Bentley, Michael Caine ad.) přibyla, doslova za pět minut dvanáct, další hvězda – Matt Damon, o jehož roli se však prozatím mnoho neví (spekuluje se mimo jiné i o možnosti crossoveru s Elysiem, tomu ale moc nadějí nedáváme). Každopádně – díky lokálním novinám Mackleod Gazette z kanadského městečka Fort Mackleod, kde se film natáčí, známe další podrobnosti k ději. O výpravě k červí díře a snaze proniknout do alternativní reality jsme věděli, nově víme i motivaci – je jí nepříznivá a prudká změna klimatu na Zemi. Čeká nás Nolan na ekologičtější notu?

Kdopak nám to vstává z hrobu?

Svého rebootu, znovuzrození, se s nejvyšší pravděpodobností dočká také oblíbený komiksový superhrdina Spawn. Prohlásil to scénárista a tvůrce postavy, Todd McFarlane. Dlouhá léta se prý snažil postrčit projekt buď pokračování filmu z devadesátých let, nebo jeho novou verzi, nakonec se dočkáme spíše druhého. Zároveň potvrdil, že nový Spawn bude mnohem více horor a thriller, než superhrdinský film. V hlavní roli by se prý měla objevit Oscarem ověnčená hvězda. Vzhledem k barvě pleti hlavního hrdiny Ala Simmonse a počtu černošských nositelů tohoto ocenění nedá mnoho práce si tipnout – vše nasvědčuje na Jamieho Foxxe. Tady se rodí něco zajímavého.

Foto týdne:

První pohled na Transformers 4. Na čem to stojí?

Krátké zprávy:

Studio Legendary Pictures se rozešlo s Warner Bros, nově se dohodlo na spolupráci s Universal Pictures. Studia nyní rokují a společném financování nové verze Drákuly a Jurského parku 4.

Avengers 2 mají svého hlavního záporáka: do role robota Ultrona byl obsazen James Spader.

V hororové komedii Stung, která bude žonglovat s hororovými žánry a kombinovat moderní metody vyprávění s osmdesátkovým feelingem, budou hrát mj. Peter Stormare a Lance Henriksen.

Zdá se, že Ryan Gosling odmítl roli v sedmé epizodě Hvězdných válek (která je, jako většina Abramsových počinů, zahalena přísným informačním embargem) – nahradit jej by měl další hezounek – Alex Pettyfer.

První recenze oslavují Cuaronův nový, minimalistický film Gravity. Hodně oslavují. Pořád je nač se těšit.

Hvězda našeho dětství, Scooby Doo, se dočká nového filmového zpracování. Nebojte, nebudete muset sledovat, jak Freddie Prinze Jr. či Sarah Michelle Gellarová ruinují naše představy o hlavních postavách. Nový Scooby bude animovaný.

Trailerovaná:

Takhle Keanu řádí v novém traileru na samurajskou fantasy epiku 47 Ronin. Těšíme se.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď