Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice. Fil

filmbulvar

Batman, Superman, opět

Tentokráte spíše ohlasy, spekulace, zkrátka ty “méně důležité” záležitosti kolem sequelu Muže z oceli, v němž se Superman setká s druhým nejslavnějším hrdinou stáje DC comics Batmanem. Mimochodem, Ben Affleck přiznal, že se dlouho zdráhal vzít roli Bruce Waynea. Asi čekal, jaké ohlasy by jeho účast na projektu vzbudila. Po dlouhém přemýšlení však nakonec souhlasil – však kdo by nechtěl být Batmanem? Studio Warner Bros. také spekuluje o možné účasti Wonder Woman v Batman vs. Superman. Asi by šlo pouze o miniroli. Že by svět filmu konečně dostal schopnou superhrdinku? A poslední perlička – Stan Lee by chtěl cameo roli v Batman vs. Superman. Jasně, pán je sice Marvelák, ale takovým legendám se NE neříká, ne?

Will Smith po zániku země

Jojo, poslední film Michaela N. Shyamalana byl průšvih, kterému nezabránil ani Will Smith na palubě (hlavní role + námět). A tak si jeden z nejoblíbenějších herců dneška musí napravit pověst.I proto by si rád zahrál v nadpřirozeném thrilleru Selling Time. V něm hlavní hrdina vymění sedm let z času, který mu byl vyměřen, za možnost znovu prožít nejhorší den svého života. Proč by někdo chtěl něco takového dělat, zatím nevíme, nicméně zápletka je to zajímavá. Kromě toho by měl Smith hrát i v režijním debutu scénáristy Akivy Goldsmana (Čistá duše) nazvaném A Winter’s Tale.

Jurský svět

Na pokračování dinosauří série se horlivě pracuje. Což znamená, že boptná i herecké osazenstvo. Hlavní hrdinu bude hrát Josh Brolin (když mu nevyšel ten Batman), něžnou část zaplnila Bryce Dallas Howard a dokonce Idris Elba. Režíruje Colin Trevorrow, který “spáchal” romantickou komedii Safety Not Guaranteed.

Foto týdne:

X-meni, kam se podíváš.

Krátké zprávy:

Den nezávislosti 2 bude vyvíjen ve dvou verzích – v jedné z nich figuruje Will Smith, ve druhé ne. Stále se totiž čeká na hercovo vyjádření.

Na internetu se rozjely spekulace, že trailer na Epizodu 7 Hvězdných válek uvidíme již za týden. Pravděpodobně jen někoho chytá fantas, v opačném případě budeme samozřejmě nadšení.

Clive Barker do remaku Hellraisera znovuobsadil původního Pinheada – Douga Bradleyho.

S pokračováním Mortal Instruments se opět počítá. Snad někdo ještě dostane rozum.

Ben Kingsley prozradil, že pracuje na tajném projektu s Marvelem. Že bychom se ještě dočkali Mandarina?

Bruce Campbell potvrdil návrat Ashe v sequelu Armády temnot. Znovu. No jo, Bruci, ale kdy už, kdy už?!

Kristen Stewart a Nicholas Hoult si zahrají ve sci-fi Equals podle scénáře Nathana Parkera (Moon).

Opět se objevily drby o vzniku pokračování Beetlejuice. Na palubě je Michael Keaton či Seth-Grahame Smith, který s Burtonem pracoval na Temných stínech – Burton se prozatím zdráhá a jeho režijní účast je ve vyjednávání.

Marvel má stále velké plány s postavami Kata a Daredevila.

Stephen Lang se vrací na Pandoru. Tedy, nevadí, že v prvním Avatarovi to koupil celkem bez možnosti návratu, podle Camerona se ve sci-fi dá nalézt cesta. Že by klon? Nicméně by si měl projít zajímavou proměnou – projde jeho postava vývojem a zamiluje se do ekologie?

Další novela Philipa K. Dicka by se mohla podívat na plátna kin. Tentokrát Martian Time-Slip z roku 1964.

Trailerovaná:

Kápo se vrací. A tentokrát to vypadá podstatně zábavněji.

Foto týdne 2:

Motion capture, Benedict Cumberbatch, drak Šmak. Vše v jednom obrázku.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď