Jiná rasa

Jiná rasa
  • Autor:
  • Nakladatelství: Classic
  • Cena: 329 Kč
  • ISBN: 978-80-7479-004-1
  • Vyšlo: 18. 3. 2013
  • Žánr: sci-fi
  • Provedení: brož.
  • Autor obáky: John Harris
  • Počet stran: 330

Jack Holloway je vlk samotář. Stovky mil od lokálního ústředí ZaraCorpu, 178 světelných let od centrály korporace na Zemi, vystupuje jako nezávislý dodavatel. Co se týká jeho minulosti, kostlivci jsou dobře skryti ve skříni. Při náhodném zřícení útesu, ke kterému dojde při zkušebním odstřelování, Jack objeví sloj vzácných drahokamů, na niž si nárokuje právo, zatímco ZaraCorp ruší jeho dodavatelskou smlouvu, protože způsobil zhroucení útesu. Jack se náhle dostává do středu zájmu a nutí ZaraCorp, aby přiznal jeho podíl a uznal ho jako partnera… …a ZaraCorp se nezastaví před ničím, aby ložisko vytěžil.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Žádné komentáře

  1. OMFG
    To je překlad piperovského fanfic^W autorizovaného pokračování *Fuzzy Nation*?!?

  2. No, četl jsem
    je to taková variace ET, trochu pro sentimentální mládež (ale je ještě taková) nebo sentimentální stářeč (ó, těch je..)
    Ale čte se to báječně. Končil jsem v 5 ráno, zrovna přišla moje kočka na pravidelné ranní drby ( tj. drbání bradičky, za ušima tak.)

  3. to Anonym
    Chystám se na to. Protože ale Scalzi má tak kolísavou kvalitu (Válka starého muže-wow!, Příběh Zoe-ee), tak se trochu obávám. Když čtu tvůj koment, tak do toho půjdu, stářeč jsem, to dám. A kočka ke mě taky chodí v pět ráno. Jsou nějak naprogramované?

  4. Kočky
    jen dbají o naše dobro, abychom nezlenivěli. Mě např. nahrazuje manželku, pochopitelně v míře buzerace. Manželku mám totiž jen 3x týdně, když se zaství doma z práce v jiném městě. Takže kočka jen dbá, abych nezdivočel.
    No, taky jsem Scalziho jednou odložil ani nedočetl. Ted nevím jak se to jmenovalo, cosi o prolínání knihy se skutečností. Hrozný.

  5. Hele Anonyme
    Co to bylo za Scalziho? Abych se tomu vyhnula (nesnáším zklamání u jinak dobrých autorů). Nečetla jsem zatím Agenta hvězd, Sen androidů a Červenokabátníky. Vím, čtecí dluh velký, ale Zoe mě fakt vystrašila, tak se bojím :-))
    Kočkám zdar!

  6. to Finka
    To bolo asi prelinanie serialu so skutocnostou – Cervenokabatnici. Celkom citatelne.
    Ja som zatial nedokazal len Pribeh Zoe. Ale mam ho v poradi.

  7. Jo, byly to Červenokabátníci
    Nemohl jsem si vzpomenout, měl jsem to půjčené od syna

  8. Dík za varování. Proč mě nikdo nevaroval před Příběhem Zoe? Ještě Scalzi psal, jak mu to šlo ztuha a jak mu pomáhala žena….uf. Ptám se, bože proč?? Měl si raději vystřihnout pěknou military a bylo by jemu i nám líp.

Zveřejnit odpověď