Úvodník

Brzy to bude půl roku, co se zrodila Fantasy Planet. Nápad založit takovou stránku je však ještě starší. Vzpomínám si na jedno mrazivé lednové ráno letošního roku, kdy ke mě……

Brzy to bude půl roku, co se zrodila Fantasy Planet. Nápad založit takovou stránku je však ještě starší. Vzpomínám si na jedno mrazivé lednové ráno letošního roku, kdy ke mě dorazil e-mail od Nera, jestli bych „do toho šel“. Tak jsem do toho teda šel… Za ten půlrok se na Fantasy planet podařilo vybudovat redakční tým a s posledními designovými změnami se vyrazilo dobývat český internet.

Dnes bych Vás chtěl na několik věcí upozornit. Do rubriky literatura jsme začali přemisťovat recenze ze „Spisovatelů“. Je to proto, aby se čtenář jednodušeji orientoval, pokud shání recenzi na nějakou konkrétní knížku. Od nynějška jde tedy nalézt všechny recenze fultextovým vyhledáváním. Rozhodně se však nebudou přemisťovat ze „Spisovatelů“ všechny články, protože by pak tato sekce (jak jistě sami uznáte) ztratila význam. To my ale nechceme. My chceme, aby se o těch nejznámějších autorech fantasy literatury mohli čtenáři dozvědět co nejvícde informací seřazených na jednom místě. Proto tyto stránky fungují naprosto nezávisle na ostatních sekcích Fantasy planet.

Jistě jste si všimli, že se zde během posledních dnů objevily první povídky. Všechny povídky pochází ze stránky Andrzej Sapkowski CZ a napsali je čtenáři na motivy Sapkowského světa. Věříme však, že tyto povídky nebudou jediné, které se u nás budou nadále objevovat. Apeluji proto na všechny tvořivé lidi, kteří rádi občas něco napíšou. Není problém komukoliv jeho povídku (ale i báseň) uveřejnit.

A ještě něco na závěr: Na příští týden chystáme další vylepšení. Máte se na co těšit. Děkuji za pozornost.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď