Úvodník

Začátek března byl opět obdobím, které přineslo několik malých vylepšení. Ale tak je to už skoro naší tradicí při snaze zdokonalit Fantasy Planet, aby splňovala všechny požadavky, které by čtenář……

Začátek března byl opět obdobím, které přineslo několik malých vylepšení. Ale tak je to už skoro naší tradicí při snaze zdokonalit Fantasy Planet, aby splňovala všechny požadavky, které by čtenář mohl vyslovit (a často i jen na ně pomyslet :-)). Nejdůležitější změnou je čtenářské hodnocení našich článků, tedy hodnocení, kterým čtenář vyjadřuje své sympatie ke každému článku, ať už to je recenze, životopis významné osobnosti, povídka či cokoliv jiného. Od sedmého března se stupnice změnila na čtyři body (Vynikající článek – Dobrý článek – Něco mi tu chybí – Velmi špatný článek), což by čtenářům, tedy Vám, mělo usnadnit hodnocení. Už nemusíte dlouze přemýšlet o nic neříkajících číslech desetibodové stupnice. Rád bych ještě připomenul, že toto hodnocení se vztahuje na kvalitu článku, nikoliv na kvalitu toho, o čem článek mluví. Ale to je, myslím, celkem jasné.

Fantasy Planet se společně s časopisem RAMAX pustilo do okázalého projektu zjistit, které knihy jsou mezi čténáři nejoblíbenější. V tomto Hlasování o nejlepší knihu roku 2000 svůj názor vyjádřilo již více než sto respondentů. Přidejte se i Vy! Podpořte svou oblíbenou knihu vydanou v loňském roce!

V minulém úvodníku jsem se rozplýval nad vzrůstajícím počtem povídek. Od té doby se začali ozývat někteří nadšenci, že by také rádi přispěli svými výtvory. Upřímně se na ně těšíme! Chcete-li na Fantasy Planet uveřejnit svou povídku, pošlete ji na adresu Nakora či Nera, nejlépe ve formátu TXT či HTM.

A co chystáme dále? Nechte se překvapit!

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

1 komentář

Zveřejnit odpověď