Ohně z ráje - Simmons Dan

Ohně z ráje – Simmons Dan

Pele, paní ohně, sídlící ve věčné výhni plamenného jezera vulkánu Kilaulea, je bohyní ochránkyní Sandwichových ostrovů, kde si lidé pod stinnými kokosovými palmami dávno zvykli respektovat její rozmary a nesmírnou ničivou sílu. Dvě neobyčejné ženy přijíždějí do jejího hájemství, aby strávily luxusní dovolenou v přepychovém golfovém resortu, který nese její jméno. Co nevědí, je, že jeho majitel Donald Trumbo je schopen kvůli prodeji tohoto malého kousku ráje udělat cokoliv. Včetně utajování záhadného mizení jeho návštěvníků. A jak do toho pasuje Mark Twain?

Ohně z ráje

Ohně z ráje

  • Autor:
  • Nakladatelství: Plejáda
  • Cena: 349 Kč
  • ISBN: 978-80-87374-75-7
  • Vyšlo: 4. 10. 2011

Havaj… Opálení a usměvaví domorodci, tradiční tance a zpěvy, země zaslíbená pro všechny surfaře, majestátní příroda a luxusem oplývající hotelové resorty… Ale existuje i jiná Havaj. Havaj děsivých sopek, krutých božstev……

Číst více
Ediční plán nakladatelství Laser-books – září/říjen 2012 (PR)

Ediční plán nakladatelství Laser-books – září/říjen 2012 (PR)

Ačkoli je zvykem dívat se především do budoucna, není snad od věci připomenout rovněž knihy nedávno vydané, zvláště pokud hrozí nebezpečí, že by je snad mohl čtenář ve vzrůstajícím počtu knih uprostřed předvánočních prodejů přehlédnout. Jak už všichni víme, nabídka malého žánrového nakladatelství Laser-books je opravdu široká a pro lepší orientaci se dělí do mnoha edic a knižních řad, snad každý si tak v ní najde to své a v případě, že se vám nějaký titul opravdu zalíbí, není od věci podívat se i na ostatní knihy v dané edici. Všechny lze nalézt na nakladatelských stránkách www.laser-books.cz.

Vidíme jen výjevy - XII. (říjen/listopad)

Vidíme jen výjevy – XII. (říjen/listopad)

Milí čtenáři, slavíme 3. narozeniny! Přesně před třemi roky vyšel úvodník, který zahájil novou éru Fantasy Planet. Budeme slavit celý říjen! A dnes si užijte první z našich dárků – zbrusu nový díl na čas uspaného projektu Vidíme jen výjevy, který představí na říjen a listopad připravované knihy, komiksy a filmy společně s exkluzivními zákulisními informacemi. Kulhánek, Renčín, Daredevil či Rozbřesk – užijte si to. 🙂 A nezapomeňte do komentářů napsat, na co se těšíte úplně nejvíc…

Rok 2005 očima redakce

Připravili jsme pro vás přehled knížek, které nás loni nejvíce zaujaly. Není to žádný TOP 10 knih, i tak ale padnou jména titulů, které byste si určitě neměli nechat ujít a které považují naši recenzenti třeba za vůbec nejlepší knihy loňského roku. Takže, co u nás v redakci loni nejvíce frčelo? Každý má jiné priority, proto v našem komentovaném přehledu najdete čistě dobrodružné čtivo i filozofickou sci-fi.