Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.

filmbulvar

Johnny Depp na roztrhání

Je to tak. Z Deppa se stala hvězda zářivosti první kategorie, v níž se nachází jen málo herců (Tom Cruise, Will Smith, potenciálně ještě Robert Downey Jr.), a proto jej chtějí mít na své straně tvůrci všemožných filmů a tvůrci pokračování všemožných filmů. S blížící se premiérou Osamělého jezdce v režii Gorea Verbinského tak netem začínají kolovat zvěsti o jeho dalších hereckých štacích. Nejhlasitěji se povídá o Deppových návratech k postavám, v jejichž kůži se již ocitl. Zaprvé – Jack Sparrow a Piráti z Karibiku popáté (jak jinak u franšízy, jejíž dva „kusy“ si sáhly na miliardu). Tentokrát by se režie mělo ujmout norské duo Joachim Rønning – Espen Sandberg, které letos příjemně překvapilo dokudramatem Kon-Tiki o cestě norského badatele Thora Heyerdahla, který tak odhalil původ osídlení Polynésie. S velkou vodou a dalekým horizontem mají tedy pánové zkušenosti, severský přístup by Piráty jistě oživil. Za druhé – Kloboučník. Jistě, Alenka byla taktéž miliardová, a proto je potřeba zlatou krávu ještě alespoň jednou podojit. Depp se pravděpodobně připojí, režírovat by měl James Bobbin (Mupeti).

Thorova ztráta

Thor 2 – The Dark World přišel o skladatele – Carter Burwell odstoupil pro tvůrčí neshody. Jeho nástupce zatím nebyl jmenován. Mnozí se však zvěsti, že studio Marvel není tak docela spokojeno i s dalšími aspekty – film je prý delší, než by rádi (2,5 hodiny namísto 2). Šuškanda se jeden čas vedla i o náhradě režiséra Alana Taylora, což by byla pro Thora jistě katastrofální zpráva, neboť tyhle rošády na poslední chvíli nikdy nedopadají dobře.

Foto týdne:

Michael Bay se pomalu vrací k Transformerům (odskočil si akorát na malý projekt Krev a pot) a bere s sebou také Marka Wahlberga. Zveřejnil první fotografie autobotů i deceptikonů – všichni projdou lehkou obměnou. Především autoboti budou více retro. Tak například Bumblebee:

Krátké zprávy:

Některé hry a hračky nejsou pro zábavu. Dětská hra s panenkou Chucky strašila několikrát a bude strašit znovu.

Možná si pamatujete dva roky staré krátké virální video „Pixels“ (k dohledání na youtube). Celovečerní verzi by měl režírovat Chris Columbus (Sám doma, první dva Potterové).

Vlastní film bude mít i současný internetový fenomén, Grumpy Cat. Co na to Garfield?

Jižní sousedé dokončili psychologické sci-fi The Wall podle novely rakouského autora Marlena Haushofera. Snad se toho někdy dočkáme i u nás.

Trailerovaná:

Pěna dní. Milována v podobě knižní od Borise Viana, se slušným náběhem na lásku i v té filmové. Režíruje Michel Gondry (Věčný svit neposkvrněné mysli, Nauka o snech) a trailer vypadá vskutku nádherně. Snad se zadaří.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď