Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.

filmbulvar

Prometheus 2

Pokud v minulém roce filmové fanoušky nějaký snímek doopravdy nakrknul, pak to byl Prometheus. Není se čemu divit, na film z vetřelčího univerza v režii Ridleyho Scotta se těšil nejeden žánrový fanoušek. Nakonec se ale jednalo o solidní břečku s větším počtem (logických) děr, než kolik jich má eidam. To je názor většiny lidské populace. Existuje ale i menšinová, které se film líbil natolik, že si na něj zašla několikrát a zajistila mu pokračování. Ano čtete správně. Prometheus dostane bratříčka. Naštěstí pro nás studium 20th Fox bralo výhružky fandů vážně a Damona Lindelofa (zprznil i nejnovější Star Trek!) nahradí Jack Pagen. To je zatím velká neznámá, ale napsal sci-fi Transcendence, kterou točí Nolanův dvorní kameraman Wally Pfister.

Zámek & klíč míří na stříbrné plátno

Joe Hill patří mezi nejtalentovanější autory hororu, ostatně u syna Stephena Kinga tomu nemůže být jinak. Takže je jasné, že se o něm dozvěděl i Hollywood. A hned dvakrát. Podle jeho knihy Rohy (Horns) vzniká film v režii Alexandry Ajy s Danielem Radcliffem v hlavní roli. A teď přišla řada znovu na jeho komiksovou sérii Locke & Key (Zámek a klíč). Říkám znovu, protože před pár lety studium Fox plánovalo seriál, který však svou zkušební projekcí nezaujal. Naštěstí za projektem stáli scénáristé Roberto Orci a Alex Kurtzman, kteří se nevzdali bez boje a nyní chystají sérii převést na stříbrné plátno. A rovnou v trilogii.

Krátké zprávy

Robert Downey Jr. se objeví v Avengers 2 a 3.

Marry Jane Watsonová nakonec v Amazing Spider-Manovi 2 nebude.

A Amazing Spider-Man ještě jednou – Sony oznámilo ne jedno, ale rovnou dvě pokračování. Komiksových filmů se v nejbližších deseti letech asi nezbavíme.

Loki nebude strašit v Avengers 2. Tomu říkám tragická zpráva. A hlavně pro fanynky.

Dwayne „The Rock“ John se porve s Arnoldem v pátém Terminátorovi­. Možná.

Trailerovaná:

Třístovečka podruhé. I s šikózní Evou Green.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

1 komentář

  1. Osobně se nejvíc těším na Rise of an Empire. Z 300 jsem byla nadšená, tohle vypadá taky velmi lákavě.

Zveřejnit odpověď