Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.

filmbulvar

Popelčin tým

Stellan Skarsgard se pomalu stává stabilním členem výplatní listiny studia Disney. Po Pirátech z Karibiku a zapojení se do Marvelovského universa si zahraje i v nové verzi Popelky, jmenovitě roli Velkovévody. V hlavní roli křehké hrdinky uvidíme Lily James z Downton Abbey, zlou macechu si vystřihne Cate Blanchett, krasoně-prince zachránce pak Král severu, Robb Stark-Richard Madden. Důležité však je, kdo že toto herectvo povede do bitvy o přízeň diváků? Potěšující zpvávou je, že na režisérskou sesli usedne Kenneth Branagh.

Blomkamp a komedie?

Ještě než plátna kin na okamžik pookupuje sociálně-politická sci-fi Elysium režiséra Districtu 9 Neilla Blomkampa, vypustil tento do světa zprávy o svém dalším počinu. Bude jím opět scífko, tentokrát však prý na lehčí notu. Navzdory tomu zní první informace o ději snímku Chappie spíše dramaticky, než komediálně – v prostředí jihoafrických slumů se bude odehrávat příběh policisty a policejního robota (a jejich tváře se postarají Dev „Milionář z chatrče“ Patel a režisérův oblíbenec Sharlto Copley.

Frankenstein, kam se podíváš

Zájem o románovou klasiku Mary Shelleyové, jedno z prvotních děl fantastiky, pravděpodobně nikdy neopadne. Kromě úchylné adaptace s Karlem Rodenem se nyní chystají hned dvě další verze člověka a jeho vynálezu-člověka. V jedné z nich by rád Guillermo del Toro viděl v hlavní roli Benedicta Cumberbatche, ve druhé se skví slušně vypracovaný a na monstrum celkem vizuálně sympatický Aaron Eckhart.

Foto týdne:

Concept-Art Kapitána Ameriky: Zimního vojáka. Líbivé.

Krátké zprávy:

Stále není jasné, jakou roli si v Marvelu vyjednal Vin Diesel, je však dost možné, že jej uvidíme již v Avengers 2.

O novou verzi Knihy džunglí se chce postarat studio Disney. Tentokrát hraně.

Na place Hobita dodělal svou část Martin Freeman. S některými se loučil obyčejným podáním ruky, kolegovi ze Sherlocka to však zdá se nestačilo.

Joseph Kosinski mluví o remaku The Black Hole a o Tronu 3. Snad vznikne obé.

Trailerovaná:

Poslední týden bylo zajímavých trailerů vícero, ze žánrových vod proto vybíráme hned dva. Sedmý syn (naděje pro filmovou fantasy?) a Jak vycvičit draka 2 (pořád roztomilé až na půdu!).

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď