Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice.

filmbulvar

Vin Diesel opět ve sci-fi

Vin Diesel je po letech neúspěchů opět v kurzu. Válí v posledním Rychle a zběsile a už za pár týdnů vstoupí do kin třetí Riddick. A jak je vidno, u sci-fi se mu zalíbilo. Společně se studiem Universal teď kutí film Soldiers of the Sun, k němuž scénář píše Arash Amel (nejspíš příbuzný zpěváka Arashe). Režisér zatím není znám, ale námět o partě vojáků, pátrajících po zlatém městě, kteří si musí cestu prosekat přes hory mimozemských skřetů, zní sympaticky. Pokud se v Universalu nebudou bát erka a za kameru se postaví někdo schopný (třeba Neil Marshall), mohla by nás čekat slušná akční řežba.

Pirát John Malkovich

Zatímco stříbrná plátna postupně ovládají komiksoví hrdinové, do televize se vrací kovbojové (Hell on Wheels) a vikingové (Vikingové) a teď také piráti. A to rovnou dvakrát. Michael Bay připravuje z produkčního křesla pro televizi Starz (Spartakus) seriál Black Sails o mladém kapitánu Flintovi a Johnu Silverovi. Mnohem zajímavěji ale zní konkurenční projekt NBC – Crossbones. Ten se bude točit kolem postavy legendárního Černovouse. V posledních Pirátech z Karibiku ho nepříliš dobře zahrál Ian McShane. Ovšem seriálový Černovous bude úplně jiné kafe, protože si ho zahraje sám John Malkovich. Zdá se, že velcí herci se nám z plátna kin začínají pomalu přesouvat do televize. Mimochodem, pilot natočí David Slade, který si nejspíš myslí, že si po trojce Twiglihtu musí napravovat u diváků reputaci. A zatím mu to jde skvěle.

Foto týdne

Fotka, která tenhle týden pobláznila celý internet. Populární herec Simon Pegg ji nahodil na svůj twitter a během chvíle se začalo spekulovat o tom, jestli si zahraje Ant-Mana. A hádejte co. Nezahraje.

Krátké zprávy

Ewan McGregor se pravděpodobně objeví v sedmých Star Wars jako Obi-Wan Kenobi Říkáte, že to není možné? A co jeho duch?

Vin Diesel se konečně objeví ve filmu od Marvelu. Namluví stromovou postavu Groota v Guardians of the Galaxy. Budou to asi nejsnadněji vydělané peníze v jeho životě.

Tento týden začalo natáčení Nolanovy sci-fi Interstellar. Premiéra je stanovena na 7.11. 2014.

Trailerovaná

Vampýrská akademie. Stmívání skončilo, ale zamilovaných upírů se hned tak nezbavíme. Do kina asi vyrazíme buď na vlastní nebezpeční anebo s osikovým kolíkem v ruce.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď