Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice.

filmbulvar

Neplecha znovu započata!

Studio Warner Bros společně s J.K. Rowlingovou oznámilo novou – tentokrát pouze filmovou výpravu do světa Harryho Pottera. Nová série by měla vycházet z knihy Fantastická zvířata a kde je najít. (Jo, to je ta, po které se možná leta marně sháníte.) Učebnice a zároveň životopis fiktivní postavy Newtona “Mloka” Artemise Fida Scamadera tak poslouží jako kostra příběhu, v němž Mlok bude hledat a popisovat magické tvory. Scénář by měla psát sama J.K. Rowlingová.

Spinoff-wars

Jelikož Disney za značku Star Wars zaplatilo přes 4 miliardy dolarů, dalo se očekávat, že svou investici bude chtít co nejrychleji zúročit. Kromě nové trilogie (Epizoda 7 se, jak již všichni víte nejen z našeho Bulváru, horečnatě připravuje) se připravují i spin-offy, tedy filmy vyprávějící příběhy jednotlivých postav. Prvním takovým bude s nejvyšší pravděpodobností film věnovaný Hanu Solovi. Dle drbů by se ale mohlo dostat i na Boba Fetta či Yodu. Co si o tom myslíte vy? Koho byste rádi viděli?

Foto týdne:

Hádejte, jaký Velikonoční vajíčko vložil do Star Trek: Do temnoty J.J. Abrams (jinak mimochodem fanoušek Star Wars)? Jap. R2D2

Krátké zprávy:

Jurský Park 4 nebude park, ale Jurský svět.

Tak to je pešek – Hugh Jackman potvrdil, že v prvním Spider-Manovi Sama Raimiho měl mít Wolverine drobné cameo. Proč z toho sešlo? Wolverinův oblek nebyl k nalezení.

Přestože Marvel otálel s natočením Antmana, nakonec se části, které jim režisér Edgar Wright předvedl zalíbily, že Antmanovi věří natolik, aby byla jeho premiéra posunuta z listopadu 2015 na konec června téhož roku, tedy doprostřed letní sezóny.

Přestože poslední Riddick zrovna nenadchnul, kvůli nízkému rozpočtu na sebe pravděpodobně vydělá a režisér David Twohy už mluví o pokračování. Hned dvou. Přesně tolik by totiž podle jeho představ série potřebovala k řádnému zakončení.

Další dystopickou sérii pro mládež Chaos Walking by měl režírovat Robert Zemeckis. Nějak se s nimi roztrhl pytel.

O sequelizaci mluví i Brad Pitt. Světová válka Z, kterou produkoval a z pozici hlavního hrdiny ji i dotlačil do slušné finanční závěrky, sice skončila víceméně uzavřeně, nápadů na další díly je prý více než dost.

J.J. Abrams konečně oficiálně potvrdil, že nebude režírovat další díl Star Treku.

Batman v podání Bena Afflecka v připravovaném crossoveru Superman vs. Batman (název je prozatím pracovní) bude podle všeho “unavený, zesláblý a zkušený”. Dojde na Millerův legendární komiks “Návrat temného rytíře”?

V závěrečné části série Hunger Games (rozdělené, po vzoru Pottera či Twilightu do dvou částí) bude prezidentku Almu Coinovou hrát Julianne Moore.

Trailerovaná:

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď