Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice.

filmbulvar

Znovu nalezená Atlantida?

Po průzkumu hlubin vesmíru při práci na Gravitaci se Jonas Cuarón, syn v současnosti opěvovaného režiséra Alfonsa, vydá do hlubin oceánu. Studio Warner Bros se rozhodlo Cuarónovic synkovi po úspěchu Gravitace dát více prostoru, a proto posunulo k produkční fázi jeho starší projekt „The Lost City“. O námětu (kromě toho, že bude vycházet z mýtů o legendární Atlantidě), potažmo filmu samotném, se toho zatím mnoho neví, snad jen, že o jeho režírování kdysi usiloval Peter Jackson.

Super-Bat-maní novinky

Tento víkend padne první klapka chystaného sequelu Muže z oceli, prozatím pracovně nazvaného Batman vs. Superman. Objeví se hned poté první fotografie Bena Afflecka v obleku? S nejvyšší pravděpodobností nikoliv, ale dost možná už nebudeme dlouho čekat. Další zpráva kolující internetem a týkající se filmu Zacka Snydera je ohledně ne/účasti skladatele Hanse Zimmera. Ten prý k práci na vytvoření hudebního podkladu filmu prozatím nebyl přizván. Že by franšíza dostala nové hudební eso?

Foto týdne:

Hercules Dwayne Johnson vede svoje spřežení do bitvy:

Krátké zprávy:

Další Star Wars klep? V Epizodě 7 by se měl objevit i C-3PO! (Snad na nezbude místo i na Jar-Jara.)

Michael Fassbender, který si zahraje hlavní roli v připravované adaptaci úspěšné videoherní série Assassin’s Creed, přiznal, že hru nikdy nehrál.

Možné obsazení pro marvelovského Ant-Mana, kterého začíná natáčet Edgar Wright: Paul Rudd.

Ve 3D katastrofickém thrilleru San Andreas si hlavní roli zahraje pravděpodobně Dwayne Johnson.

Guillermo del Toro začal pracovat na sequelu Pacific Rimu, avšak ještě mírněte natěšení, studio Legendary mu stále zelenou nedalo.

Premiéra pátého Terminátora byla studiem Paramount stanovena na 3. července 2015.

Hlavní hrdinku nadpřirozené romance o nestárnoucí ženě „The Age of Adaline“ bude hrát Blake Lively.

Henry Selick (Koralína a svět za tajnými dveřmi, Ukradené Vánoce) zrežíruje hranou pohádku A Tale Dark & Grimm.

Trailerovaná:

Takovouhle poctu složil Zack Snyder Supermanovi k jeho 75. narozeninám.

Sice to není fantastika, ale rozhodně fantazie. Nový film Wese Andersona se hned zařadil mezi nejočekávanější kusy příštího roku.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 komentářů

  1. Ad Star Wars
    Když jsem se kdysi dozvěděl, že bude SW7 a dále, doufal jsem v Thrawna. Místo toho dostanu plechovku ? No, dejme tomu, to bych ještě přežil. Ale Jar Jar atd. ?!?! NEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

Zveřejnit odpověď