Úvodník

Začíná nám prosinec a sníh nikde. Pravda, jeden „Sníh“ je právě na pultech knihkupectví, ale já měl na mysli tu bílou sypkou vzláštnost, s kterou si lze užít tolik zábavy. Vše……

Začíná nám prosinec a sníh nikde. Pravda, jeden „Sníh“ je právě na pultech knihkupectví, ale já měl na mysli tu bílou sypkou vzláštnost, s kterou si lze užít tolik zábavy. Vše blbé je ale k něčemu dobré. Když už nemůžete skotačit na lyžích, snowboardech, saních, nebo se jen s přáteli koulovat a nebaví vás pouze pokukovat po holých stromech a vesele přitom mrznout, pak mám pro vás jednoduché řešení. Zavřete se doma u hřejícího krbu a otevřete knihu. A rozhodně je z čeho si vybírat. Vydavatelé se činí a dodávají na trh hromadu kvalitních titulů. Ať už je to třeba dnes vycházející sbírka Sapkowského povídek o zaklínači, či celá spousta dalších fantasy a sci-fi titulů, mezi kterými se najdou i kvalitní české kousky, třeba od Vladimíra Šlechty. Jeho Krvavé pohraničí a navazující Šílený les už chytli mnoho čtenářů a já věřím, že polapí i mnoho dalších. Vydavatelé naštěstí myslí i na klasiky žánru. Jedním z těch klasiků je i P.K.Dick, jehož Ubik je čerstvou novinkou na českém trhu.

Fantasy Planet se ustálil v podobě pravidelně aktualizovaného internetového magazínu a já s Nerem si mneme ruce, že se to přeci jen nakonec podařilo. Co mne trochu mrzí je nesplnění našeho slibu o otevření e-shopu. Bohužel to nezáleží jen na nás a my (resp. Nero) se pokusíme co nejdříve náš slib naplnit. V hlavě mám teď ještě několik maličkostí, kterými ještě trochu FP vylepšíme. Zkusíme také trochu společnými silami vylepšit grafiku, aby se náš „miláček“ netvářil smutně (rozuměj šedivě).

Takže čapněte už konečně nějakou tu knihu (na FP jich máte doporučeno dost a dost) a dejte se do čtení. Ale ještě než tak uděláte, zkuste si promyslet, jestli byste také rádi nepsali nějaké ty články a recenze a s FP nechtěli spolupracovat. Dveře jsou všem dokořán.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď