Úvodník

Vážení a milí čtenáři, přišel čas na nový úvodník a mě nezbývá než rekapitulovat, co se na Fantasy Planet za ten minulý měsíc událo. Velká událost byla pouze jedna, ale……

Vážení a milí čtenáři,

přišel čas na nový úvodník a mě nezbývá než rekapitulovat, co se na Fantasy Planet za ten minulý měsíc událo. Velká událost byla pouze jedna, ale o to důležitější. Podařilo se nám rozjet napůl samostatnou stránku o filmové trilogii Pán prstenů, který natáčí Peter Jackson podle románu J.R.R. Tolkiena. Hned od prvních dnů po spuštění stránky bylo jasné, že o toto téma má obrovská spousta čtenářů zájem. Nechtěli jsme Vám zůstat nic dlužní a proto jsme budovali a budovali až vzniklo to, co můžete nalézt na www.fantasyplanet.cz/lotr . Nyní již na této stránce námi přezdívané LOTRWEB nenajdete jen informace o tvůrcích, hercích, postavách a rozsáhlou galerii, ale i velkou spoustu zajímavých článků, na kterých se můžete podílet i vy. V neposlední řadě musím zmínit i nově vytvořený CHAT, kde každý den probíhají rozhovory na téma vznikajícího filmu.
Naše práce však na samotné Fantasy Planet ani zdaleka neuvadá. Téměř každý den se objevují nějaké ty články a již dlouhodobě se nám daří držet průměr jeden a půl článku na den. K tomu však samozřejmě přibývají i kratičké informace ve Zpravodajství, nově vyšlé knihy atd.
Je to už tradicí, že v každém úvodníku Vás navnadím na další připravovaná vylepšení. Vězte, že Nero chystá něco, co jistě mnoho z Vás uvítá. Vyřeší to totiž poslední problémy, které někteří čtenáři s prohlížením stránek mají.

Zachovejte nám přízeň
Nakor, zástupce šéfredaktora

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď