Mariňáci - reedice s bonusem

Mariňáci – reedice s bonusem

  • Autor:
  • Nakladatelství: Straky na vrbě
  • Cena: 350 Kč
  • Vyšlo: 22. 7. 2010

Příběh ze vzdálené, nepříliš šťastné budoucnosti lidstva. Sledujeme osudy vojenské jednotky, zvané podle svých dávných předchůdců tradičně mariňáci – námořní pěchota. 37 mužů s nejlepší možnou výzbrojí a výstrojí, s prvotřídním výcvikem, jaký se……

Číst více

Semper fi – Fabian Robert

Robert Fabian je pojem. Legendární Mariňáci se letos dočkají nového vydání ve speciální luxusní edici i s bonusem navíc. My se však podíváme na jeho novou knihu Semper fi, která vyšla v odvážném nákladu a která znovu otevírá osudy hrdinů z románu Carpe diem.

Hvězda 1+2 – Fabian Robert

Robert Fabian (Mariňáci) je spolu s Kulhánkem, Žambochem a Šlechtou brán jako jeden z Velké čtyřky nejoblíbenějších porevolučních českých autorů fantastiky. Třetí nejprodávanější. A tohle je jeho čtvrtý román. Jiný než předchozí, pro trochu jinou skupinu čtenářů. Máte zájem?

Planeta mezi dvěma slunci – Fabian Robert

Obrovským překvapením roku 2000 se stala prvotina tehdy neznámého Roberta Fabiana. Mariňáci sklidili ovace u kritiky i širokého čtenářstva a prodejní úspěch byl dokonce tak velký, že nakladatelství Straky na vrbě vydalo, na české poměry nepříliš často vídaný, dotisk. Na dlouhé dva roky se Fabian odmlčel. Celou tu dobu údajně pracoval na novém románu. Teď se na pulty našich knihkupců vrátil se svým 528 stran dlouhým výtvorem, který opět začíná lámat rekordy v počtu prodaných kusů.

Mariňáci

  • Autor:
  • Nakladatelství: Straky na vrbě
  • Cena: 225 Kč
  • Vyšlo: 1. 11. 2001

Nalíčili na ně smrtonosnou past, která sklapla. Člověk by čekal, že budou mít víc rozumu.

Číst více
Dies irae: Hněv Boží nastal

Dies irae: Hněv Boží nastal

Robert Fabian je nejzářivější hvězdou české military scifi. Je až s podivem, že mu u nás dodnes v tomto subžánru prakticky nevyrostla konkurence, a když už se nějaká objeví, jen se čtenáři utvrdí v dojmu, že je Fabian pořád nejlepší. Podívejme se tedy na poslední autorův počin a prozkoumejme, zda Fabianova zářná hvězda neskomírá.

1 2