Stephen King jde do kina

  • Autor:
  • Nakladatelství: Beta-Dobrovský
  • Cena: 400 Kč
  • ISBN: 978-80-7593-409-3
  • Vyšlo: 6. 5. 2022

Pět literárních děl Stephena Kinga, která se stala (vedle dalších) předlohou k filmovému zpracováníKaždou povídku, novelu či román doplňuje vždy několik autorových postřehů, dojmů či připomínek k danému filmu. Téměř ve všech……

Číst více
Stephen King jde do kina - King Stephen

Stephen King jde do kina – King Stephen

Před Vánoci se dají najít na pultech domácích knihkupců (a samozřejmě nejen na jejich) opravdu zajímavé věci. Letos jsme tak dostali i knihu Stephen King jde do kina. Sborníček (na kingovské poměry) pěti příběhů napříč Mistrovou kariérou, které posloužily jako předloha pro film…

Stephen King jde do kina + DVD Pokoj 1408

Stephen King jde do kina + DVD Pokoj 1408

  • Autor:
  • Nakladatelství: Beta
  • Cena: 359 Kč
  • Vyšlo: 23. 11. 2010

Pět skvělých Kingových příběhů spojuje kromě mistrné zápletky a mrazivého napětí také to, že se staly předlohami k filmovému zpracování. Autor se s námi v knize podělil o několik svých vlastních postřehů ke každému……

Číst více

To – King Stephen

Kniha začíná malou lodičkou, tím, že Bill Denbrough miluje svého mladšího brášku. V Derry zuří povodně a pouštění lodiček je jedním z mála způsobů, jak si ukrátit čas… Jenže nevinná hra se může ošklivě zvrtnout. Jsme totiž v Derry, městě, kde v kanalizaci můžete narazit na celý cirkus a klauna. Klauna s balónky, které se vznáší. A vy, pokud si nedáte pozor, se budete vznášet také.

Pevnost 11/2020: Listopadový nášup knih, komiksů a her

Je tady předposlední číslo Pevnosti tohoto roku, a tentokrát se opravdu můžete těšit na velkolepé čtení, protože aby se v jednom časáku sešlo najednou tolik literárních velikánů a knižních ság, to se nestává každý den! A co si budeme povídat, v téhle době všichni potřebujeme haldu typů na příběhy, která nás vtáhnou a nepustí.

Pevnost 09/2020: Září v zajetí české fantastiky!

Takzvaná okurková sezóna je za námi a teď už nás čeká jen pořádný podzimní knižní nášup. A že se máme na co těšit! Pokud nedáte dopustit na české autory, pak je zářijové číslo Pevnosti jak šité na míru právě vám. Avšak ani ostatní nepřijdou zkrátka a něco jim určitě taky padne do oka. Takže se pojďme podívat, co si pevnostní posádka tentokrát připravila.

Pevnost 08/2020: To pravé letní osvěžení!

Máme tady další měsíc a s ním i nové číslo Pevnosti. Letní měsíce bývají normálně na knižní produkci o něco slabší a rok 2020 to rozhodně nijak nezlepšil, přesto ale letos v létě můžete narazit na plno zajímavých titulů. Nevěříte? Tak vězte, že srpnová Pevnost vás vyvede z omylu!

Pevnost 05/2020: Jak zabít nudu

Karanténa se už rozvolňuje a můžeme pomalu vyrazit třeba do knihkupectví na nákup nových knížek, protože v domácím vězení jste už určitě přečetli všechno, co ve své knihovničce máte, a pokud ne, tak nevadí, protože nějaká ta knížka do zásoby se nikdy neztratí. Takže se pojďme společně podívat na květnové číslo Pevnosti naplněné řadou zajímavých tipů, jimiž si můžete doplnit sbírku.

Pevnost 04/2020: Tipy, čím si ukrátit volný čas

Všude řádí koronavirus a jediný způsob, jak můžete zachránit svět, je zůstat pěkně doma. Čas má ovšem v tom domácím vakuu takovou zvláštní vlastnost. Když se chodí do práce, tak je ho málo, a když mají lidé nařízeno zdržovat se doma, tak se vleče. Takže člověk musí mít v zásobě dostatek toho rozptýlení, aby neobohatil program televizních novin tím, že polovinu domácnosti zadusí polštářem a druhou zavře do sklepa. Tudíž pokud už nevíte, čím si ukrátit dlouhou chvíli, poskytne několik zajímavých nápadů dubnové číslo Pevnosti.

1 2