Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice.

filmbulvar

Noví Avengeři

Práce na pokračování veleúspěšných Avengers pokračují, Joss Whedon je v plném nasazení. (Nedávno však prohlásil, že od komiksových megahitů si bude chtít poté odpočinout více autorským, skromnějším projektem). Potvrzeny jsou role nových členů superhrdinského týmu – ačkoliv se o nich spekulovalo již dlouho. Mezi oblíbené postavy se vloudí sourozenci (a potomci Erica “Magneta” Lensherra) Scarlett Witch a Quicksilver – hrát je budou Elizabeth Olsen a Aaron Taylor-Johnson, který si již v komiksových adaptacích zahrál Kick-Asse. Nově Whedon prohlásil, že má pro postavu Black Widow (Scarlett Johansson) připravené v Avengers: Age of Ultron velké věci.

Víc Potterovin?

O připravovaném filmu z universa veleoblíbené série o Harrym Potterovi, vycházející z knihy “Fantastická zvířata a kde je hledat”, již J.K. Rowlingová napsala pod pseudonymem, jsme již psali. Studio Warner Bros, pro které je tato franšíza nejdojnější krávou v historii, si nově zaregistrovalo hned několik ochranných známek včetně “Famfrpál v průběhu věků” a “Bajky Barda Beedleyho”, úzce spjaté s poslední částí série, Relikviemi smrti. Zdá se, že existuje hned několik možností na další spin-offy ze světa Harryho Pottera.

Foto týdne:

Po “U konce světa” režisér Edgar Wright opět maká na Ant Manovi, jak dokazuje snímkem, který hodil na twitter.

Krátké zprávy:

K případnému pokračování Světové války Z se nevrátí režisér Marc Foster.

V disneyovské pohádce Happily Ever After si princeznu zahraje Reese Witherspoon.

Jednu z prvních potvrzených rolí v Epizodě 7 Hvězdných válek má Saoirse Ronan. Podle všeho se dočkáme i nového Žvejkala. A ještě jedna zpráva související se Star Wars – J.J. Abrams se omluvil za své nadužívání svého trademarku, lens flaré efektu (prasátek) – ve Star Wars ho proto bude co nejméně.

Scénáristi Amazing Spider-Man 2 – Robert Orci a Alex Kurtzman – si svoji práci zopakují i na trojce. V té bude hrát Paul Giamatti postavu Rhina.

Hororová série Pátek třináctého se možná dočká nového přírůstku, tentokrát v podobě found footage filmů.

Reeboot Fantastické čtyřky má scénáristu, bude jím Simon Kinberg, který pracoval mimo jiné na X-men: First Class či X-men: The Day of Future Past.

Sci-fi komedie To byl zítra flám se bude mít pokračování.

Jednu z hlavních rolí sci-fi komedie Neila Blomkampa Chappie si zahraje Hugh Jackman.

Rozšíří se dost možná i série Vřískot. Nejprve o pátý díl, pak pravděpodobně o televizní seriál.

Stýská se vám po Narnii? Pak budete rádi, že se připravuje čtvrtý díl – podle dílu “Stříbrná židle” oblíbené série klasika C.S. Lewise

Trailerovaná:

Trailerem týdne je rozhodně Hobit: Šmakova dračí poušť. Ve mně osobně probouzí spíše rozpaky, především díky své přeumělkované stylizaci, kvůli níž působí jako 10 let stará PC hra. Co naň říkáte vy?

Simpsonovi: znělka Halloweenského speciálu v režii Guillerma del Tora.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď