Ediční plán nakladatelství Crew (PR)

Ediční plán nakladatelství Crew (PR)

Rok s koncovkou 13 není pro komiksové fanoušky rozhodně smolný. Právě naopak. Nakladatelství Crew pro ně chystá řadu úžasných titulů. Co přesně to bude, to si můžete přečíst v našem seznamu… ale dovolte nám, abychom vás nejprve upozornili na několik zajímavých novinek!

Cyberpunk 2077 – Máš moje slovo: Zatím nejlepší příběh ze světa kultovní hry, který si můžete přečíst

Když 10. prosince 2020 vratislavská divize polské společnosti CD Projekt vydala hru Cyberpunk 2077, bylo jasné, že si většina hráčů bude muset pořídit silnější stroje. Akční RPG se totiž na rozdíl od jiných cyberpunkových her odehrávalo v otevřeném světě. Ten byl složen ze šesti regionů kalifornského velkoměsta Night City. Korporátní městské Centrum, převážně imigranty obydlený Watson, luxusní Westbrook, předměstí Heywood, gangy zamořená a chátrající Pacifica a industriální a maloměstské Santo Domingo i vyprahlé Pustiny, obklopující tuto aglomeraci se staly rájem nejen kyberpunkerů, ale také zločineckých gangů. Ve městě naopak vládne korporace Miltech disponující svojí vlastní armádou.

Časopis CREW jede dál!

Časopis CREW jede dál!

Komiksový magazín Crew už vychází déle než patnáct let a za tu dobu přinesl svým čtenářům více než 4.000 stran komiksů! Crew byla jedním z prvních komiksových titulů u nás a je stále nejdéle vycházejícím a nejúspěšnějším komiksovým magazínem.

Magazín Crew 29

Magazín Crew 29

Od roku 1997 prošlo nejen nakladatelství Crew, ale i magazín, který nese jeho jméno a je tedy jeho hlavním produktem, mnoha proměnami. Jak Jiří Pavlovský píše hned v úvodu, komiksové knihy už vycházejí pravidelně (na rozdíl od samotného časopisu) a i ten již má nad svým názvem index 2 (rozuměj na druhou, čti na kvadrát). A tak se uherský rok s druhým takovým sešel a vyšlo již 29. číslo sedmého ročníku tohoto magazínu. A co že v něm najdete a jaké vůbec je?

Crwecon – pátý ročník komiksového srazu (PR)

Příznivci komiksu se tento týden sejdou na jedné z největších a nejpopulárnějších komiksových akcí. Prostory klubu Cross, kde se akce koná, budou přístupné už od devíti hodin ráno a vstupné se jako tradičně neplatí. Program nabízí širokou škálu pořadů pro komiksové fanoušky i laiky – mimo jiné přednášky o Star Wars komiksech, o příbězích Soudce Dreda a anglickém magazínu 2000 AD, o legendární mystické sci-fi sáze Incal či o fantasy eposu Kůstek.

Crwecon – pátý ročník komiksového srazu (PR)

Zveme vás na ne-li největší, pak rozhodně jednu z největších akcí týkajících se komiksu u nás. Konat se bude 29. 5. v klubu Cross v Praze 7, na křižovatce ulic Plynární a Jankovcova, jen pár desítek metrů od stanice metra C Nádraží Holešovice, nebo stejnojmenné zastávky tramvají číslo 5, 12 a 15, či autobusů 102, 186 a 210.

Vidíme jen výjevy – III. (prosinec/leden)

Blíží se konec roku. Opět jsme o 365 dní starší. Mnozí z nás se ohlédnou přes rameno a začnou bilancovat. Stál ten rok za to, dosáhl jsem něčeho? Prostě klasické kecy, kterými se snažíme vsugerovat svým bídným existencím nějaký ten vyšší smysl.

Komiksové novinky pro rok 2006

Kvalita i množství vydaných komiksů roste každým rokem. Ročník 2005 byl logicky nejsilnějším, vydavatelé si pro nás připravili mnoho kvalitních a důležitých titulů. Nastal čas Watchmenů, Luthera Arkwrighta nebo Moorovy orwellovské knihy V jako Vendeta. Jaký tedy bude komiksový rok 2006? To nevíme, ale můžeme vám alespoň prozradit, jaké zajímavé tituly si na nás brousí stránky.

1 2 3