Et in Arcadia Ego - 5. část: Není cesty zpět

Et in Arcadia Ego – 5. část: Není cesty zpět

Káhira se probouzí do nového dne, na jehož konci se všechno změní. Podaří se Malikovi zachránit Kasama a splatit svůj dluh? Bude Eridias převezen neznámo kam, nebo ho dostihne krutá pomsta doktora Drakea? A co vlastně ukrývá tajemný kufřík, jehož Kaira tak úzkostlivě schraňuje? Je na čase zodpovědět pár důležitých otazníků…

Fantasy Planet slaví a přináší příběh na pokračování

Fantasy Planet slaví a přináší příběh na pokračování

Zdá se to neuvěřitelné, ale Fantasy Planet zahájila druhou etapu své existence již před čtyřmi lety. Vzpomínáte na první úvodník Druhý úsvit Fantasy Planet? Jako poděkování za vaši přízeň jsem si pro vás připravili spoustu dárečků (i netradičních), z nichž ten nevýraznější bude příběh na pokračování od Jiřího Mazurka (autor několika knih od Strak na vrbě a z Edice Pevnost), který začne vycházet na našich stránkách od listopadu.

Zveme na FPcon podruhé + kompletní program

Zveme na FPcon podruhé + kompletní program

Podruhé, tentokrát lehce netradičně, ale opět srdečně, vás zveme na Fantasy Planet con, setkání s redaktory a čtenáři našeho webu, které se uskuteční odpoledne 18. 3. 2011 v pobočce Městské knihovně Praha na Smíchově. Samozřejmě na něm nebudou chybět Pavla Lžičařová a Boris Hokr, dvě vůdčí osobnosti FP, které se rozhodly vzájemně vyzpovídat. Stíhá Boris vedle čtení a psaní vůbec spát? A proč už Pavla skoro vůbec nerecenzuje? Naťukneme i tajemstvím zahalené Sauronovo péro. Plus kompletní program!

Deset měsíců s Arcadií

Deset měsíců s Arcadií

Scifi příběh na pokračování Et in Arcadia Ego, který pro Fantasy Planet psal Šimon Šedivák, vycházel na našem webu deset měsíců. To je v historii portálu, který v říjnu loňského roku oslavil druhý rok obnovené existence, zatraceně dlouhá doba. Projekt si ji však stoprocentně zasloužil. Autorskou tečku (byť možná ne zcela definitivní) za Arcadií udělal Šimon, já udělám tu redakční.

Et in Arcadia Ego - 8. část: Předpeklí ráje

Et in Arcadia Ego – 8. část: Předpeklí ráje

Poslední hluboké nadechnutí před skokem do vody. Doktor Drake se i nadále snaží rozluštit tajemství pyramid, zatímco plukovník Heller pokračuje ve své kruté honbě za Orichalkem. Jak dopadne první střet ruských a amerických sil? Stane se seržant Foxley obětím svého svědomí? Před čím nás to vlastně chce Eridias zachránit? Naše hrdiny čeká krátké zastavení v předpeklí ráje…

1 2