Tisková zpráva: Vánoční dárek od ALTAR interactive

Ku příležitost blížících se Svátků vánočních jsme se rozhodli potěšit všechny příznivce ALTAR interactive a uvolnit naši logickou hru Fish Fillets k volnému užití. Hra je uvolněna dnes, 16. prosince na Tiscali Games společně s rozhovorem s jejími tvůrci Vladimírem Chvátilem a Radimem Křivánkem.

Náš dárek je především vyjádřením díků všem hráčům, ať už se jedná o fanoušky samotných Fish Fillets, úspěšné strategie se silnými RPG prvky Original War nebo právě vyvíjené tahové strategie UFO: Aftermath. Ti všichni, kteří se každý den v emailech nebo na internetových diskuzích dožadují pokračování našich titulů a dalších novinek, nás svými podněty ženou vpřed a jsou důkazem, že jsme se vydali správnou cestou. Děkujeme a přejeme hodně zábavy s Fish Fillets!

Informace o stažení hry najdete na herním serveru Tiscali Games:

Jiří Rýdl, ALTAR interactive

O hře Fish Fillets

“Nejlepší česká hra, jakou jsem kdy hrál.” – František Fuka

Mnoho záhadných jevů se odehrává pod hladinou moře, kam se i agenti supertajných organizací dostanou je stěží, a proto jedna z nejmenovaných agentur zaměstnává kromě lidí také dvě ryby. Úkolů pro ně rozhodně není málo: ztracené počítače, mapa pokladu nebo záhada Bermudského trojúhelníku čekají na mořském dně, až rozlousknete jejich tajemství. Nejpačivější problém ale na ryby čeká doma – jakési UFO jim spadlo přímo na střechu!

Ve hře je připraveno více než 70 místností, ze kterých musíte oba rybí agenty dostat živé a zdravé. Cestu si nemusíte prostřílet, ani nejste omezeni časovými limity, a přesto váš úkol nemusí být nijak snadný. Východ z místnosti najdete na téměř nedostupném místě a cesta k němu bude zatarasena spoustou harampádí. S ním lze posunovat, zvedat ho nebo pouštět na zem, ale pozor na padající předmět, který může agenta i zabít!

Aby vám nebylo smutno, budou si s vámi rybičky povídat. Pravda, hlavně se baví mezi sebou, pomáhají si, svěřují se a někdy si i nadávají. Vyjadřují své názory na předměty v místnosti a některé předměty zase vyjadřují své názory na ně. Když už není zbytí, obrátí se i na hráče s radou či prosbou. Věříme, že jim pomůžete!

O ALTAR interactive

ALTAR interactive je sesterská společnost nakladatelství ALTAR, založená v roce 1997. Společnost ALTAR interactive kromě Fish Fillets stojí také za celosvětově distribuovanou strategií Original War [http://www.original-war.com] a právě pracuje na netradiční tahové strategii UFO: Aftermath [http://www.ufo-aftermath.com]. Více aktuálních informací najdete na oficiálních stránkách http://www.altarinteractive.com/.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď