Bastard: Utíkej, nebo přines hlavu krále

Velkolepý střet Keltů, Franků a vikingů, krev, lásku i zradu – to vše nabízí strhující historická fantasy Bastard od mistra pera Jaroslava Mosteckého. Kromě skvělého počtení kniha obsahuje i poučný doslov Františky Vrbenské a velice zdařilou obálku a vnitřní ilustrace Jany Šouflové. Tak krásnou knihu prostě musíte mít!

PR: Slzy zítřka – nová kniha od vítěze Ceny Karla Čapka

Jiří Hons vydává svoji povídkovou knihu – Slzy zítřka. A protože máme s tvorbou autorů, kteří uspěli v Ceně Karla Čapka, velmi pozitivní zkušenosti a tušíme, že tahle sbírka osmi povídek bude parádní počtení, rádi bychom na tuto knihu čtenáře upozornili. A pozor – v článku nejdete i odkaz na povídky, které vyšly zde, na Fantasy Planet, ať víte, na co se můžete těšit!

Smečka: Strach má čtyři tlapy

Antologie Smečka byla prezentována jako velká literární událost. Povídková sbírka, která vznikala pod editorským dohledem Jiřího Sivoka, lákala na 15 děsivých příběhů prezentujících horor ve všech možných podobách. Jako společné téma všech povídek byl zvolen pes a kniha slibovala napěchovaný ansámbl talentovaných autorů. Jak se dlouho očekávaná kniha z produkce nakladatelství Golden Dog povedla? Jde o projekt hodný vaší pozornosti nebo o další generickou hororovku?

1 2 3 852

Nové knihy v eshopu